Chile,Macedonians are with you [El Che]

Day 2,064, 00:45 Published in North Macedonia Cuba by Klaus Hargreeves
Chileans

Macedonia is with you!
Not only on the battlefield, but also in helping new Chilean players.
Good luck with the new baby boom

Macedonians

Let's help our allies
Please donate food to help the future Chilean soldiers


[img][/img]


HAIL CHILE

HAIL MACEDONIA

Добар ден Македонија,каде и да си.

Многу сум среќен што успеавме да ги завршиме Националните мисии,не само заради наградататуку и за тоа дека кога сакаме и кога сме обединети нема пречка што не може да ја поминеме...

Ве молам,користете ги мудро наградатите.Тоа значи ДА ГИ ЗАЧУВАМЕ,зашто ќе ни се потребни за ДЕНОТ Д.
Мудро значи и да тргнеме и НЕКОЈ ТЕНК НАСТРАНА,да не се случи да немаме со што да пукаме...

Пред Нас е НОВА МИСИЈА.

ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА НАШИОТ СОЈУЗНИК ЧИЛЕ.
Нема потреба да кажувам што тоа значи за Нас,за Македонија или да потсетувам колку битки(особено во Д1 и Д2) добиле за нас.

Овие неколку дена Чиле има нов БЕЈБИ БУМ.

ДА ПОМОГНЕМЕ СО ХРАНА ЗА ЧИЛЕАНСКИТЕ БЕБИЊА!!!

[img][/img]

Секоја донација е добредојдена.
Може да донирате кај мене и запишете во коментар кој што донирал.
Лепче,некое денарче,можеби и некое оружје.
Знам дека и Ние кобуриме со ресурси,ама во тоа е НАШАТА ГОЛЕМИНА.

Ве молам нека се јави некој Македонец со чилеанско државјанство,за да објавиме и тамо статија...

П.С.

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА И ОБЕДИНЕТА