Г точка [El Che]

Day 2,048, 03:00 Published in North Macedonia Cuba by Klaus Hargreeves

Добар ден Македонијо,каде и да си.

Г точка - G spot
дефиниција: ерогена зона лоцирана во вагината,која кога е стимулирана води до силно сексуално возбудување,силни оргазми и женска ејакулација.Е што ова има врска со е-републик,односно со просечниот е-македонец?
Има,и тоа голема...
На секое спомнување(да не речам и помислување)на референцата Ф...М,реагираме НАДРАЗНЕТО и ВОЗБУДЕНО,и водејќи се од емоциите почнуваме со:

1.пцуење се по список(вклучувајќи ги и мртвите)
2.навредување на лична и национална основа
3.чепкање по стари рани и болни точки од минатото
4.проколнување на идни генерации до петто колено

РЕЗУЛТАТ:
1.предизвикување уште помасовно тролање од страна на е-непријателите
2.губење на пријателите
3.покажување на емоционална нестабилност и детинесто однесување
4.штета на е-Македонија

Значи секој има СЛАБА ТОЧКА/СТРАНА.
Големината е во тоа да НЕ ДОЗВОЛИШ НЕКОЈ ДА ЈА ДОЗНАЕ ТАА СЛАБА ТОЧКА,зашто ЌЕ ЈА ИСКОРИСТИ ПРОТИВ ТЕБЕ.


еве примери:
1.Полјаците тоа го искористија за да не избркаат од ОНЕ сојузот(на наше место дојдоа двоцевките)
2.Српските геј љубители(еден грст играчи) успеаа да ја наговорат цела српска заедница да се сврти против на токму играјчи на таа карта
3.Не можеме да потпишеме МПП со некои држави(кои се анти-ТВО раположени) заради нашето емоционално возбудување и правење глупости

ДАЈТЕ КОНЕЧНО ДА ПОЧНЕМЕ ДА НЕ ЈА ПОКАЖУВАМЕ ТАА СЛАБОСТ.
Игнорирајте ги тие шаути,а особено не потпаѓајте на провокација
Чистете ја листата на пријатели од такви црепови
Не коментирајте на глупави статии
Објаснете им на пријателите дека тоа е НАВРЕДА за нас

Бидете кул и не ебете ги ни 2%
Поштедете се и самите од нервози

На кратко,што би рекле старите,НЕ СЕ ПАЛИ КАКО МЛАД МАЈМУН 🙂


Не ми е целта да навредам некого,а уште помалку да ја омаловажам нашата Македонија,ама за сопствено добро и доброто на е-Македонија,мора да научиме и да се контролираме.
Ова важи особено за РЛ

П.С.

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА И ОБЕДИНЕТА