[Ghid] A doua ta zi în eRepublik

Day 2,037, 10:08 Published in Romania Romania by Ministerul Educatiei(Acest articol conține imagini redimensionate automat. Click pe ele pentru a le deschide în mărimea lor originală; republicare a acestui articol.)

Ai terminat prima ta zi în acest joc urmărind ghidul “Prima ta zi în eRepublik”? Ești nerăbdător să începi a doua zi și dorești să fi îndrumat pe cel mai bun traseu? Te descurci cu Prescurtările?

Prima misiune de care ne vom ocupa astăzi, este “Refill your Inventory”, care are ca cerință cumpărarea anumitor produse.

Pe măsură ce avansezi în joc vei avea nevoie de tot mai multe resurse, iar uneori singura cale de a le obține este să le cumperi de la Marketplace din meniul Market. Ele pot fi obținute și prin bunăvoința colegilor mai mari 😉 .

Sfat: Cât încă ești mic, armele nu îți aduc aproape niciun beneficiu, fiind mai rentabil să cumperi pâine pentru a lupta de mai multe ori chiar și cu mâna goală. Te poți baza pe echiparea primită de la Garda Națională, banii păstrându-i pentru a construi firme centrele de antrenament.

Iar acum vei cumpăra niște pâine. Să presupunem că vrei să cumperi Food (mâncare) q2. Alegi categoria Food și îți va apărea dedesubt un meniu cu toate tipurile de Food. Acestea sunt de la q1 din stanga până la q7 în dreapta. Tu vei alege al doilea tip de pâine, q2.După cei ai ales pâinea q2, îți vor apărea toate ofertele pentru aceasta, în ordine, împărțite pe pagini, începând cu cea mai ieftină. Pentru a cumpăra, introdu în căsuța primei oferte numărul de produse pe care vrei să îl cumperi, după care apeși butonul Buy for [costul total] RON.În momentul de față, jocul nu prezintă un modul economic avantajos, fiind axat mai mult pe cel militar. În legătură cu așa-zisa dezvoltare economică a celor mici, puteți parcurge acest articol. ME recomandă creșterea Strength-ului; după ce ți-ai ridicat centrul de antrenament (sau TG în engleză, Training Ground) gratuit la nivelul 4, câte un nivel sau două în perioada reducerilor, poți începe cumpărarea și ridicarea celui de 0.19 Gold (Aur). Nu are sens să le cumperi pe celelalte două dacă nu folosești cardul sau dacă nu ai un venit enorm de Gold din medalii.Următoarea misiune este “Complete your Orders”, care presupune completarea Daily Order-ului.DO-ul (OZ), un fel de misiune zilnică, presupune uciderea a 25 de inamici într-o anumită luptă, setată de comandant sau căpitan și poate fi găsit în același loc unde înainte era Recruit’s Order-ul (Ordinul Recrutului). Acesta are ca recompensă (reward): 5 Different Bazooka Components (5 Componente Distincte de Bazooka) + 1 EB (Baton Energizant)Este foarte important să lupți, să muncești și să te antrenezi zilnic.

Una dintre misiuni, “Rank Up”, îți cere să atingi Millitary Rank-ul Sergeant (gradul/rangul militar de Sergent).

Dacă ai urmărit toți pașii din cele două articole, deja ai atins acel Millitary Rank, iar dacă nu, atunci ce mai aștepți? 🙂

Cealaltă misiune, “Every Day Job”, are ca cerință al doilea Work și Train (Muncește și Antrenează-te).

Atenție: Muncește doar ca angajat. Work-ul în firmele tale va fi necesar în următoarea misiune, “Start Production” (Începe Producția).

Următoarea misiune de care ne vom ocupa este First Weapon Factory, care are ca obiectiv achiziționarea unui Weapon Factory (fabrică de arme).

Observație: Considerând că nu ai consumat Gold-ul primit la Level Up-uri, vei avea cei 10 Gold necesari.

Achiziționarea Weapon Factory-ului (și a Food Factory-ului (fabrica de pâine) de asemenea) se poate face în două moduri: Cumpărare sau ConstruireSfat: De fiecare dată când dorești să achiziționezi un Factory, trebuie să verifici Company Market-ul (piața de firme) înainte de a îl construi, deoarece vei cheltui mai puțin decât dacă construiești unul nou (la fel ca și în cazul resurselor, este posibil să găsești colegi sau prieteni binevoitori care să îți ofere acele firme la un preț avantajos).

Pentru a ajunge la Company Market, trebuie să dai click pe Companies for sale din meniul Market, după care vei selecta Weapon Factory Q1

Odată ajuns acolo, vei cumpăra Factory-ul cel mai ieftin, de obicei primul din listă.

Atenție: Dacă prețul depășește 10 Gold, NU mai cumpăra, ci construiește (Varianta 2).

Pentru a putea construi orice firmă, trebuie să accesezi My Places, în categoria Companies, după care dai click pe butonul Create new company (înființează o firmă).De îndată ce ai ajuns în meniul de construcții, vei selecta Factories, Weapon Factory, după care dai click pe butonul Build (construiește).

Felicitări, ai făcut destule pentru a doua ta zi de joc și te-ai descurcat de minune! Urmează, să sperăm, multe altele, în care vei continua să descoperi încet, încet tainele jocului și să devii eErou.

Observație: A mai rămas o misiune neterminată, Strength Up (Crește-ți Puterea), pe care o vei putea termina în următoarele zile.

Până atunci,Work și Train zilnic și ia recompensa de la Daily Tasks (sarcinile zilnice).
Calculează și păstrează-ți mereu minim 100 Energy pentru a doua zi pentru a putea munci și pentru a te antrena.
NU cheltui Gold-ul decât pe centrele de antrenament amintite mai sus!
Înscrie-te în Garda Națională pentru a învăța mult mai ușor jocul, pentru a primi ajutor și sprijin și mai ales pentru a te simți bine și a îți face prieteni!
Nu cheltui banii!
Informează-te! Citește presa și ține-te la curent cu ce se petrece prin eLume. Formează-ți propria părere!
Dacă ai nevoie întrebări sau ai nevoie de ajutor suplimentar, nu ezita să lași un comentariu, să intri pe chat-ul de recrutare și ajutor al Gărzii Naționale sau pe chat-ul de ajutor oficial al eRomâniei.