From Macedonia with love [El Che]

Day 2,027, 11:41 Published in North Macedonia Cuba by Klaus Hargreeves

Добра вечер Македонија,каде и да си.

Македонија никогаш не ги заборава своите пријатели и сојузници,а не особено НАЈСТАРИТЕ И НАЈЛОЈАЛНИТЕ.

Тоа сме го покажале и докажеле безброј пати,и не само на бојното поле.

ИНДОНЕЗИЈАСојузник од почетокот на времето

Пријател,кој секогаш бил тука за Нас

Чисто,искрено,без предрасуди и скриени намери.Реткост во днешното е-време.


НА НАШИОТ ПРИЈАТЕЛ МУ ТРЕБА ПОМОШ !!!

Да им помогнеме да соберат храна за ВОЗДУШЕН НАПАД


ДОНИРАЈ ЛЕБ ТУКА

ДОНИРАЈ ЛЕБ ТУКА


HAIL INDONESIA

HAIL MACEDONIA

п.с.

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА И ОБЕДИНЕТА

И ОДВРЗЕТЕ ГО ПАРИЧНИКОТ,ЗАШТО ЗА ДА НАЈДЕШ ПРЕД ТЕБЕ,МОРА ДА ФРЛИШ ЗАД ТЕБЕ 🙂