CANDIDAT EXXE: MULTUMESC TUTUROR PENTRU VOT SI INCREDERE. o7

Day 2,023, 11:55 Published in Romania Romania by E x x E
Salutare tuturor!

Iată-ne din nou in faţa urnelor. Din nou in faţa unei decizii. Aşa cum aţi observat, în luna aceasta sunt candidat la funcţia supremă în stat, având deja experienţa unui mandat în mai 2012, din partea The Matza Party, cu susţinerea eLegiunea Arhangelului Mihail, ALIANŢA, eUniunea Gamerilor Democraţi, Partidul Melcilor Albaştri şi eMiscarea Legionară Verde cărora le mulţumesc cu această ocazie pentru încrederea acordată.

CINE SUNT?
Sunt comandant de unitate militară membră deplină SMR, jucător activ, tank cand e nevoie si un nationalist convins, fapt pentru care am experienţă si cumulată cu experienţa echipei pe care am pregătit-o ne poate aduce liniştea si prosperitatea pe care cu toţii ne-o dorim.

PLAN MILITAR
Militar, avem damage, dar îl dăm aiurea!! Avem aliaţi noi, pe care îi respect dar avem şi amici care trebuie respectaţi!
Aş vrea ca în perioada care ne stă în faţă să conştientizăm cine ne sunt fraţi cu adevarat şi ne ajută la nevoie şi cine ne “iubeşte “doar cu vorba. Trebuie să ne consolidăm relaţiile cu cei care pun umărul când avem nevoie .
Pe scurt : capul sus (onoare), respectul inamicilor şi ajutorul aliaţilor!
Vom specula de asemenea orice posibilitate de a ne mări bonusurile.

PLAN INTERN
Pe plan intern vom încerca să evităm scandalurile, să unim români şi dupa perioada asta agitată să redescoperim plăcerea de a juca.
Aş dori de asemenea ca împreuna cu Congressul eRomâniei să schimbăm mesajul de întampinare al noilor veniţi în joc. Eu personal recunosc şi apreciez Garda Naţională ca academie a statului român care trebuie să fie la loc de cinste şi nu blamată.
Vreau de asemenea să reintroducem sistemul de solde, un sistem care să permită jucătorilor mici sau celor care nu au VISA sau MASTERCARD să se dezvolte mai usor. Voi face lobby pe lângă comandanaţii de Unităţi Militare să îşi trimită cadeţi sub 1000 str la Garda Naţională.
Voi încerca în fiecare săptamână să scot un articol legat de planurile eRomâniei şi toate lucrurile întamplate în ţară. Comunicarea cu cetăţenii acestei ţări trebuie să fie una permanentă. La BNR vom avea un bilanţ public săptămânal, vom avea o transparenţă totală legată de instituţiile statului, BNR nu va face excepţie.

Dorim de asemenea să publicăm legile date indiferent de natura lor în Monitorul Oficial pentru ca toti cetaţenii să poată fi informaţi despre ele.

Ca o concluzie doresc ca fiecare instituţie a statului să aducă beneficii tuturor cetăţenilor români, indiferent de partidul sau unitatea militară din care fac parte. Şi fiecare român să fie tratat cu egalitate şi respect!

ECHIPA
Prim-Ministru : FreeGigi
MoD : Vali71 si TonySimion
MoFA : 8-3=1
Guvernator BNR : Damayanty


Cu respect ,
EXXE