МАКЕДОНСКА АРМИЈА И НЕКА ПОЧНЕ ОГНОМЕТОТ [El Che]

Day 2,002, 09:19 Published in North Macedonia Cuba by Klaus Hargreeves

Добар ден Македонија,каде и да си

Колку ли успеси имаме заедно постигнато...
Сме имале и 10/10 ресурси,сме си мереле авторитет со појаки е-држави,сме ги држеле двоцевките со месеци по окупација,за 7 сати сме собирале леб за воздушен напад,масовно сме ги спамале оние кои тенкнале против Нас...и не заради нешто друго,туку само од ЌЕЈФ.
Многу пат сме сме му покажеле( а и самите себе си!) на е-светот дека кога сакаме можеме се да постигнеме.
Единствена работа за која не сме се обединиле,барем на момент,е Државната Армија.
Ајдете и тоа да го направиме,да се ОБЕДИНИМЕ и да стигнеме до врвот...не ни е важна наградата,голдот,чоколатцата...медалчето.
Важна дружбата,задоволството од успехот и нормални после тоа славењето,односно спамањето 🙂

МАКЕДОНСКА АРМИЈА И НЕКА ПОЧНЕ ОГНОМЕТОТ
http://www.erepublik.com/en/main/group-show/459

ЈАС СУМ ДЕЛ ОД МАКЕДОНСКАТА АРМИЈА!

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ И ТИ
Не е важно колку инфлуиенс правите,колку сила имате...важно е сите да сме НА ЕДНО МЕСТОП.С

И Бејби Сквад ве очекува тамоИ ТМОРО ве повикува тамо

За прашања,помош,тепање време и можда по некој тенк:
ОФИЦИЈАЛЕН КАНАЛ
http://mibbit.com/?channel=%23emkd-army&server=rizon.mibbit.org


и BucephalusIII
...да се спомне!МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА И ОБЕДИНЕТА