[Analiza] Investitia intr-o fabrica de Rachete.

Day 1,997, 12:54 Published in Romania Romania by Ministerul Educatiei


Intrebarea este daca INVESTITIA INTR-O FABRICA DE RACHETE este rentabila?
Raspunsul meu este: DA, si voi argumenta mai jos si de ce:


Lucrul cel mai important este acela ca orice racheta ofera un damage suplimentar pe langa cel care poate fi dat cu armele obisnuite. Mai mult, acest damage este unul consistent pentru fiecare fel de racheta pentru fiecare divizie in parte. Majoritatea jucatorilor din fiecare divizie, dau cu mari eforturi damage-ul dat de o singura racheta(sau chiar nu reusesesc), prin urmare, utilizarea lor devine DECISIVA pe campul de lupta. Rachetele vor fi cele care vor face in viitor diferenta intre victorie si infringere, iar tara care va avea cele mai multe instalatii sa le produca va avea castig de cauza. Resursele pentru producerea lor se vor gasi mereu in situatiile de criza.




Concluzie: cu cat mai multe instalatii de producere a rachetelor, cu atat mai mari sansele tarii de a castiga lupte in viitor.




Racheta ofera oportunitati de castig. Utilizarea rachetei in orice lupta, ofera jucatorului un avantaj deosebit, dandu-i posibilitatea de a candida pentru medalia de Battle Hero (eu cu ajutoru rachetelor am luat ceva medalii de BH) sau Campaign Hero. Acest lucru se concretizeaza în castig de gold care poate fi apoi reutilizat pentru crearea unor noi rachete, antrenament sau cumpararea de arme conventionale. De asemenea, va inflori piata vanzarii/cumpararii de damage si adesea vor fi oferte de cumparat damage produs de rachete. Daca la Divizia 1 acest lucru deja se intampla, rachetele pentru celalte divizii vor fi foarte cerute, caci diferenta creata de ele va fi decisiva in orice lupta.




Cat costa o fabrica de rachete o sa vedeti in tabelu de mai jos.
Si upgrade puteti face la cladire in functie de divizia in care va aflati.





O data pe luna este reducerea de 45%, la cladirea Rocket Factory. Intotdeauna, orice cladire este rentabil sa se construiasca la promotie. O decizie de a o crea venita prea tarziu poate costa gold suplimentar. Pe de alta parte, pentru orice natiune, crerea unui management eficient al utilizarii rachetelor va constitui cheia victoriei in orice campania care o va duce.




Rachetele nu se pot aduna, una noua se poate construi abia dupa ce cea existenta a fost consumata(se pot construi 2 rachete la zi). Acest lucru este in avantajul celor care aduna resurse.



Daca am creat fabrica de rachete, nu e musai sa facem cate o racheta in fiecare zi (caci putini sunt aceia care au resursele sa o faca) dar putem fi pregatiti mereu cu resurse pentru 2-4 zile atunci cand eRomania se pregateste de o campanie.




Si am facut si un calcul cam cat ar costa o racheta(Pret estimativ):
Q1 - 94 Ron.
Q2 - 188 Ron.
Q3 - 564 Ron.
Q4 - 1128 Ron.
Q5 - 846 Ron.

Azi 1 gold costa = 235 Ron.

Concluzie: Forta bruta utilizata cu inteligenta poate avea rezultate deosebite.



In lumina celor expuse mai sus, eRomania ar trebui sa creeze cat mai multe astfel de fabrici de rachete astfel incat atunci cand va fi nevoie sa le poata folosi. Daca fabricile exista, in momentele de razboi, resursele se pot aduna, iar atunci cand situatia o cere, ele se pot valorifica, se pot transforma in damage si in victorii.

Trebuie facuta fabrica de rachete? Raspunsul este cat se poate de clar: DA! DA, PENTRU ROMANIA! si pentru aliati.



Al vostru Profesor: