egov4you državljanstvo

Day 1,997, 04:34 Published in Montenegro Serbia by Bogi


Crnogorci! Nije nešto previše bitna stvar, ali ne bi bilo loše uraditi. Svi eCrnogorci koji nemaju naš cs da stave na egov4you da im se šteta računa za CG. Kako to uraditi? Trebalo bi da bude dovoljno staviti u opis profila [egov#CS]80[/egov], ali izgleda da to ne radi. U svakom slučaju, možete se registrovati na sajt klikom na register u gornjem desnom uglu:Tada vam se traži da unesete citizen ID, tj, brojevni dio linka vašeg profila.

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/3031579Kliknete na submit i pojaviće vam se ovo:Kopirate ovaj kod u opis vašeg profila: [egov#CONNECT]381857[/egov]:Zatim kliknete connect. Dobićete korisničko ime na sajtu (isto kao u igri) i šifru, koju bi trebalo da iskopirate ili zapišete negdje. Onda kliknete na login i unesete šifru i korisničko ime.

Zaboravih da naglasim, čim dobijete korisničko ime i šifru možete ukloniti kod iz opisa profila.

Sad, kako promijeniti državljanstvo?

U gornjem desnom uglu kliknete na account:Pojaviće vam se ovo:Kliknite na view pored citizen. U dijelu real citizenship odaberite Montenegro:Zatim kliknete na edit i završili ste posao. Od narednog dana, vaša šteta će se računati za eCrnu Goru.

Zašto se baviti ovim?

Pa, prije svega, neće vam oduzeti duže od 3 minuta, tako da vam ne predstavlja neki veliki napor. Drugo, čini se da eCG sada pravi nešto manje od pet i po milijardi štete na mjesečnom nivou, a, npr, samo Saša pravi još pola milijarde. Fino bi bilo da se zna koliko smo jaki! 🙂 Sada je u savezu od nas slabija jedino Slovačka, a sa tačnijim podacima ko zna dokle ćemo stići. Sigurno smo jači od Austrije i Bjelorusije, a možda i od Belgije, Perua, Novog Zelanda...Eto tako, Crnogorci. Ne budite lijeni!

Pozdrav,

Bogohulja