Нова коалиција за боље сутра - председничка кандидатура ГрифинНС

Day 1,992, 05:16 Published in Serbia Serbia by GrifinNS


Поштовани сународници,

На изборима за председника еСрбије кандидујем се испред странке Акциони покрет уз подршку Уједињене еСрбије, Навијачке Странке Србије, Српскe Радикалнe Странка, Покрета Цивила, Српске ваздухопловне странке, Радничке партије еСрбије, Странке Јединствене еСрбије, Јако згодних мацана и КГБ. Ерепублик играм од 1. октобра 2009. године и за то време више пута сам учествовао у раду владе еСрбије. У странци Акциони покрет се налазим од њеног оснивања, а оно што ме је све време одржавало у игри је, пре свега, припадност војној јединици. Политика је оно што нас, као грађане еСрбије, одувек и све више раздваја. За време свог мандата трудио бих се да у еСрбији не влада атмосфера политичког ривалства већ да превагне оно у чему смо најјачи у есвету-војна организованост, цивилна посвећеност и заједничка спремност да се пружи максимум када је еСрбији и њеним савезницима најпотребније.Ради што бољег распоређивања штете, Министарство одбране ће одржавати сталне контакте са свим војним формацијама еСрбије, како онима на рефунду, тако и ван њега. Новине Министарства одбране ће се ажурирати редовно. Рефундирање јединица ће се обављати према подацима из бота за контролу штете, а у договору са МЕС-ом и према државним приходима од пореза. Неће бити расипања штете и средстава, већ ће се они распоређивати када и где је то потребно. Детаљни извештаји о предузетим војним акцијама и њиховом финансирању ће бити издавани једном недељно.
Незаобилазан део војне снаге су, свакако, и цивили, чије активности ће Министарство одбране организовати у сарадњи са МУП-ом. Осим поделама и организовањем удара за цивиле, МУП ће се бавити и црном листом на којој се налазе сви они који својим деловањем угрожавају нашу виртуелну заједницу и њене грађане.

Министарство информисања ће имати задатак да играче обавештава о свим променама у игри, као и о битнијим променама унутар заједнице.

Министарство образовања ће едуковати ебебе, али и усмеравати остале играче на најефикасније начине сопственог напредовања и помоћи заједници.

Министарство економије ће се бавити обртањем новца на државним орговима, стварањем залиха за циљане војне акције, праћењем пореза и планским распоређивањем прихода и расхода државе. Периодично ће издавати финансијске извештаје.

Министарство спољних послова
Свака држава има право да је њени, легитимно изабрани, представници владе заступају у органима савеза. Нажалост, током времена, бирократија унутар савеза је попримила толике размере да долази до огромног раскорака између владе изабране на изборима и оних који наводно представљају државу у савезу. Тим Министарства спољних послова ће се трудити да својим деловањем превазиђе овај јаз и да еСрбији обезбеди позицију коју заслужује у савезу. Једино на тај начин и савезници и еСрбија ће добијати правовремене и прецизне информације о томе у ком смеру се крећу и како једни другима могу помоћи. Самим тим избећи ћемо магловите и недоречене ситуације везане за МПП-ове, узајамне подршке и даље кораке.Премијер и потпредседник - zigazaga
Саветник Furija.BRE

Министарство одбране - svetlanadenis, sangajski mrmot, leop, theillusionist, bernodli salieri, Destroyer91, TrigerSRB, Trstenicanin CUKI, Mladen DS1989, Cefimirovic, HAJDEOLADI, pankela, goran65, nele7, pakija - kao savetnik

Mинистарство спољних послова - branko100, Sever Vetrovnik, Ugac, Milosforzajuve, Archangeel, Aca Djekic, N3mesis

Mинистарство унутрашњих послова - GoGame, Vultures1987, sila delija, MIXsrb1, GL4D14T0R, AleksandarNP, Castro2905, MarkoM 1995, Bolid-srbenda, sinisa91, baaghera, Mr.Cort

Mинистарство економије - Lahak Manik, MjoyReborn

Министарство информисања - God of Justice, baaghera, De Noel,CuckoSRB, House the Doctor - ментор

Министарство образовања - Milos1389, SrbinPravoslavac1389, POP DJUJIC GavriloBan1914

За боље сутра!
о7