Valahian - Candidatura CP

Day 1,991, 09:15 Published in Romania Romania by Valahian
Salut tuturor,


Acesta se vrea a fi un articol de candidatura; nu doresc sa il fac sa sune frumos, va fi clar si la obiect cu ce mi-am propus .

Sunt o persoana rigida si daca va fi sa fiu ales, probabil voi deranja cativa, dar asta consider eu in acest moment ca are nevoie Romania: O baza de pornire solida.


Este o perioada grea pentru Ro, oscilam intre aliante militare, si suntem extrem de divizati, avem o armata total lipsita de disciplina, ne confruntam cu un dusman puternic. Probabil multi vor face apel la o reconciliere, dar capra si varza in Romania nu prea mai vad sa se impace.

Sunt un soldat , legionar, destul de strict in decizii, cred ca trebuie sa construim de la zero.Avem nevoie de o armata, nu de o adunatura de unitati .
Cu riscul de a diminua mult potentialul de dmg, nu am de gand sa ma rog de nimeni. Vreau sa stiu clar din capul locului cine lupta LA ORDIN, si cu tot respectul pentru ceilalti, aceea este armata romana.Nu ne mai permitem sa fim o tara de baroni locali, ori luptam disciplinat, ori ne dam mana prieteneste si fiecare isi alege drumul.

Am un imens respect pentru cei ce si-au golit cardul, am pierdut cu unii nopti impreuna, sunt sigur insa ca au facut-o pentru Romania, si nu ca sa fie lingusiti sau laudati.

Statul major roman, va fi alcatuit exclusiv din aceste unitati care lupta PENTRU ROMANIA si LA ORDINUL GUVERNULUI ROMAN.

Fiecare unitate militara romaneasca are dreptul sa beneficieze GRATUIT de un ORG NATIONAL si promit sprijin serios in mutarea in tari cu bonus a firmelor de UM.Restul orgurilor libere se vor inchiria la pretul mediu cu care se inchiriaza in toate tarile . Toate operatiunile se vor face cu print screen, si banuiesc ca nu planeaza asupra persoanei mele vreo suspiciune ;nu imi dau cinstea pentru pixeli.

Cu siguranta vom fi mai putini, mai slabi ca pana acum, dar macar avem o baza serioasa de pornire de la care se poate construi ceva durabil.


Garda Nationala: Personal am absolvit aceasta academie si am invatat multe acolo.Tot acolo am vazut ca este extrem de greu sa te dezvolti ca si incepator, mai ales cu echipari la ore fixe. M-am lovit ulterior in mandatul de CP de inflexibilitatea conducerii. Ce e clar :Garda Nationala in nici un caz nu trebuie sa dispara, dar are nevoie de o reorganizare serioasa, la fel cu orice risc de a supara nimeni nu e indispensabil si oricine poate ajuta.

La diviziile 1 si 2 stam foarte prost, trebuie sa facem un fond comun de donatii si sa subventionam TG pentru cei mici, indiferent de UM-uri, partide, etc.Fara ei putem sa uitam de Ro in urmatoarea perioada.E un proiect care as vrea sa dureze si sa fie sprijinit la modul cel mai serios. E inacceptabil sa avem oameni la diviziile 1 ai 2 care nu au food sau arme macar de DO.

Extern : nu sunt deloc un suporter TWO. Dar sunt un soldat, alianta din care am facut parte nu mai este, au fost incheiate unele MPP-uri, nu judec ce a fost , si voi repecta deciziile guvernarilor anterioare. Romania nu isi permite sa isi schimbe in fiecare luna orientarea in functie de CP ales.

Visez la o alianta balcanica, pentru multi pare o utopie, doresc sa ramanem un stat independent macar o vreme, in functie de ce putere militara reala avem sper din tot sufletul sa nu fim fortati sa ne alipim uneia din aliantele actuale .

Nu sunt suporterul Poloniei sau Ungariei, datorita lor am fost stersi de cateva ori, inclusiv cand am fost CP, dar voi sprijini cu tarie un tratat semnat de Romania.
Nu ma intereseaza ca o parte avem prieteni sarbi si alta parte croati sau chinezi; intai de toate suntem romani si deciziile viitoare vor fi luate in interesul Romaniei.
Echipa:

Sunt in mare aceleasi persoane care mi-au fost alaturi si in cele doua mandate anterioare , oameni care doua luni de zile nu au stiut ce inseamna pasul inapoi, la greu au facut un grup si mai unit. Nu incepeti cu santaje politice de conditionari de sprijin, etc. Sunt oameni de incredere, experimentati, nimeni nu este lasat in urma, oricine intruneste niste calitati e binevenit.Acestora li se mai vor alatura o serie de jucatori romani voluntari, fiecare din ministri avand mana libera din partea mea sa-si aleaga proprii colaboratori:
Rondy-MoD
PaulTC-MoFa
BNR - Damayanty

Totodata as fi recunoscator actualului guvern daca va mai sta cateva zile cu noi pe chat pentru a fi toata lumea pusa in tema cum se cuvine.


Va mai exista un departament putin diferit, cu misiuni mai neconventionale care sper sa dea rezultate frumoase.


Multi ma cunosc,multi ma simpatizeaza, multi dimpotriva, va iesi bine, rau, nimic nu e sigur.La sfarsitul mandatului anterior in clasamentul Erepublik, Romania era clasata pe locul7.Nu promit ca va reveni acolo sus, dar sigur va urma o perioada in care vom fi motivati sa dam LOG IN.


Sper ca acesta sa fie darul meu pentru Ro, urez succes contracandidatilor si sa avem parte de fair play,

Un roman, acelasi.