НИ ТРЕБАШ КАКО ЛЕБ [El Che]

Day 1,981, 10:11 Published in North Macedonia Cuba by Klaus Hargreeves

Добра вечер Македонија,каде и да си.

Еве не повторно пред еден старо нов предизвик.

Доаѓаат многу немирни времиња за нашата е-татковина,но ОБЕДИНЕТИ никој ништо не ни може.

Време е да завршиме со ДОНАЦИИТЕ НА ЛЕБ ЗА ВОЗДУШЕН НАПАД

Последниот пат се собравме за истата работа и покажавме дека кога сакаме,ништо не може да не застане.
За рекордни 7 саати ги собравме сите сретства
AIRSTRIKE [El Che]


...

Ве повикувам уште еднаш,кој како може,да ДОНИРАТЕ ЛЕПЧЕ.

И тој што нема,доволно е да даде барем едно Q1 лепче...придонесот е ист како и оној кој што ќе даде и 100 000 леба.
ВАЖНО Е ДА СМЕ ТУКА КОГА ТАТКОВИНАТА НЕ ВИКА
ВАЖНО Е ДА СМЕ ЗАЕДНО СИТЕ ДО ПОСЛЕДНИОТ


МАКЕДОНЦИ,БЕЗ РАЗЛИКА НА ПОЛИТИЧКА ОРИЕНТИРАНОСТ,ВОЕНА ЕДИНИЦА,ДРЖАВЈАНСТВО,БОГАСТВО...ЕКОНОМIСТИ,ВОЈНИЦИ,ДВОКЛИКАШИ...ПОМОГНЕ ТЕ И НА Е-МАКЕДОНИЈА

КЛИКНИ ТУКА ЗА ДОНИРАЊЕ НА ЛЕБ
Ве Молам секој нека донира колку што може
Пак ќе повторам:
ДОАЃААТ МНОГУ НЕМИРНИ Е-ВРЕМИЊА,ДА ГИ ДОЧЕКАМЕ СПРЕМНИ!!!

П.С.
МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА И ОБЕДИНЕТЕ