Istoriki apografi tis e-Elladas: e-Proistoria (1o meros)

Day 1,974, 11:50 Published in Greece Bulgaria by Tasos Xanthi
Η ιστορία της η-Ελλάδας ξεκινάει στις αρχές Δεκεμβρίου, πιο συγκεκριμένα στις 1 Δεκεμβρίου 2007. Στις πρώτες προεδρικές εκλογές της χώρας μας, νικήτρια ήταν μια γυνάικα με το όνομα Eunike.

Η πρώτη πρόεδρος της η-Ελλάδας

Η Eunike γενήθηκε στις 29-11-07. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά πρόεδρος στις 1-12-07. Για τους επόμενους 2 μήνες (Ιανουάριος, Φεβρουάριος 200😎 παρέμεινε στην προεδρία, κάτι το οποίο δεν είναι 100% σίγουρο λόγω έλλειψης στοιχείων. Το κόμμα της λεγόταν Greece the Glorious, είναι το πρώτο καταγεγραμένο κόμμα, και πιθανότα το μόνο εκείνης της εποχής.

Οικονομία, το πρώτο εργοστάσιο της η-Ελλάδας

Κατά την περίοδο της προεδρίας της υπήρχαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Λόγω του περιορισμένου αριθμού η-Ελλήνων, υπήρχε ανεπάρκεια εργοστασίων. Το έργο της προέδρου ήταν να προσπαθήσει να ιδρύσει το πρώτο εργοστάσιο φαγητού στην η-Ελλάδα. Με ένα άρθρο στην εφημερίδα της (Greece Top News) παρακινέι τους Έλληνες πολίτες να της δωρίσουν τις οικονομίες τους για την δημιουργία του εργοστασίου. Αυτό το καταφέρνει την 28η μέρα του νέου κόσμου. Η Eunike ιδρύει την “Greece International Food” και αποκτά εμπορικές άδειες για τις δύο υπερδυνάμεις, τις ΗΠΑ και το Πακιστάν. Για άγνωστους όμως λόγους οι admin αποφασίζουν να “κλείσουν” την εταιρία και η προσπάθεια ξεκινάει πάλι από το μηδέν.

Πολιτική της εποχής

Σε κάθε πρωτεύουσα περιφέριας εκλέγεται ένας δήμαρχος. Ένας θεσμός της εποχής εκείνης.

Την περίοδο εκείνη ακόμη δεν π'αρχουν πόλεμοι μεταξύ των κρατών. Το war modul δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα, κάτι το οποίο είναι προσορινό και οι πρόεδροι των κρατών το γνωρίζουν. Γι' αυτό όλοι επικεντρώνονται στην ανάπτυξη της οικονομίας και του πληθυσμού, ωστε να είναι έτοιμοι για εκείνη την μέρα.


Thrakas

O Thrakas εκλέχτηκε στις 1-3-08. Ονόμασε το κόμμα Greece The Glorious σε Spartans, το οποίο είχε κεντροαριστερή ιδεολογία.

Το έργο του στην οικονομία

Ο Thrakas κατάφερε επιτέλους να ολοκληρώσει το έργο της Eunike. Ίδρυσε μια εταιρία σίτισης, και κατάφερε να υπογράψει την δεύτερη παγκοσμίως εμπορική συνθήκη με την Νορβηγία, για εισαγωγή q3 φαγητού. Αυτός ο νόμος ίσχυσε από τις 14-3, και η συνθήκη υπογράφτηκε 4 μέρες αργότερα.

Αργότερα, ίδρυσε και την πρώτη εταιρία όπλων στην Ελλάδα με το όνομα Low and Other

Ανέβασε, επίσης, το citizen fee από 20 δρχ σε 100 δρχ, και δώρισε από 50 δρχ σε οικονομικά αδύναμους πολίτες.

Πριν τις επερχόμενες εκλογές, ο Thrakas κινείτε για την αγορά του πρώτου q2 νοσοκομείου. Αυτό το νοσοκομείο θα τοποθετούνταν στην πιό ενεργή περιοχή της Ελλάδας. Κλείνει μάλιστα και συμφωνία με την Ινδονησία στην τιμή των 55 gold. Όμως ποτέ δεν ολοκληρώνει το έργο του, καθώς στις εκλογές δεν κερδίζει την προεδρία.

Εξωτερική πολιτική

Υπέγραψε τις δύο πρώτες συμμαχίες, οι οποίες ήταν με τις χώρες: Βουλγαρία και Ρουμανία
Ακόμη προτρέπει τους Έλληνες πολίτες να μετακινηθούν στην Θράκη και στα Νησιά του Αιγαίου, για την θωράκηση τους, σε περίπτοση τούρκικης εισβολής. Φαίνεται πως αυτό το κάλεσμα είχε αποτέλεσμα, καθώς ο πλυθησμός των δύο αυτών περιοχών αυξήθηκε συμαντικά.

Πριν τις επερχόμενες εκλογές, ο Thrakas κινείτε για την αγορά του πρώτου q2 νοσοκομείου. Αυτό το νοσοκομείο θα τοποθετούνταν στην πιό ενεργή περιοχή της Ελλάδας. Κλείνει μάλιστα και συμφωνία με την Ινδονησία στην τιμή των 55 gold. Όμως ποτέ δεν ολοκληρώνει το έργο του, καθώς στις εκλογές δεν κερδίζει την προεδρία.

Αυτές οι κινήσεις, μαζί και με την δημιουργία εργοστασίου όπλων, γίνονται αντιλιπτές από την γειτονική Τουρκία, και αμέσως προτείνει οικονομική συμφωνία, η οποία όμως δεν υλοποιείτε ποτέ

Εδώ τελειώνει η αποκαλούμενη “η-προΐστορία” ή “η-αρχαία χρόνια”. Βλέπυμε τους 2 πρώτους προέδρους να προσπαθούν να οργανώσουν σαν κράτος την Ελλάδα. Ιδρύσαν μία εταιρία φαγητού και όπλων, υπέγραψαν εμπορική συνθήκη, ενίσχυσαν τα σύνορα, και έκαναν συμμάχους.
Έτσι η Ελλάδα έγινε μια από τις υπολογίσιμες δυνάμεις των Βαλκανίων και της Μεσσογείου


Αυτό είναι το τέλος του πρώτου μέρους του έργου μου “Η ιστορική απογραφή της η-Ελλάδας”

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την (τον) Makedonissa, καθώς και την συγγραφική ομάδα της κυβέρνησης του Αυγούστου του 2010, από της οποίας το βιβλίο άντλησα πολλές πληροφορίες