[Analiză] Energia

Day 1,972, 08:56 Published in Romania Romania by Ministerul EducatieiAm observat că unele dintre cele mai des adresate întrebări ale începatorilor sunt cele legate de Energie şi reîncărcarea acestuia. Deci, am hotărât că primul tutorial publicat luna aceasta la Ministerul Educaţiei să fie unul legat de această temă.Energia este un lucru extrem de important in eRepublik. Fara el nu poti lupta, munci sau antrena.

Puteţi să vedeţi câtă Energie aveţi, oricând aveţi nevoie, în bara laterală.


Acesta este folosit pentru o varietate de acţiuni, cele mai importante fiin😛
Munca în firmele proprii -> 10 Energie (fiecare firmă)
Munca în firma unde eşti angajat -> 10 Energie
Antrenamentul -> 10 Energie (fiecare firmă)
Lupta -> 10 Energie (fiecare lovitură)

De asemenea, Energia poate fi reîncărcată în mai multe moduri:
Consum de Food
Consum de Special Items
Level Up

Consumul de Food este metoda de bază pentru recuperarea Energiei. Atât timp cât ai Food în Storage, vei putea să îl consumi, în schimbul unei anumite cantităţi de Energie, apăsând butonul Recover Energy.Cantitatea de Energie recuperată din Food e determinată de Quality-ul acestuia conform urmatorului tabel:Atenție: Poţi consuma doar o anumită cantitate de Food, limitată de Energia Recuperabilă.

Energia Recuperabilă inseamnă de fapt cantitatea de Energie pe care o poţi încărca în schimbul Food-ului. Vei primi câte 10 Energie Recuperabilă la fiecare 6 minute (deci 100 într-o oră).
Atenție: Energia Recuperabilă, la rândul ei, este limitat de Experience Level-ul pe care îl ai.Observație: Puteţi găsi limitele Energiei Recuperabile în următorul tabel:Observație: Limita Energiei Recuperabile poate fi marită şi prin achiziţionarea Energy Center-elor.Acestea pot fi achiziționate dând click pe săgeata de langă indicatorul de Energie.Sau din My places, Advanced Builgins.

În momentul în care ai rămas fără Energie recuperabilă vei putea consuma Energy Bar-uri, fiecare din ele aducând câte 100 Energy

Energy Bar-urile pot fi obţinute astfel:
Rank Up
Recompensa Daily Orders
Misiuni
Cumpărare cu Gold sau Loiality Points

Sfat: Nu consuma Energy Bar-urile decât atunci când vrei să obţii medalia Battle Hero.Dacă ai rămas fără Energie Recuperabilă, dar şi fără Energy Bar-uri, vei avea opţiunea de a folosi First Aid Kit-uri, fiecare din ele reîncărcând câte 10 Energie în schimbul a câte 0.5 (Gold)

Sfat: NU folosi First Aid Kit-uri vreodată, deoarece costul în Gold este mult prea mare.

De fiecare dată când avansezi la un Experience Level mai mare, vei primi un Energy Refill, adică Energia ta va fi încarcată la maxim (Nu şi cea recuperabilă)Sfat: Este ideal să îţi rămână cât mai puţină Energie în momentul Level Up-ului, astfel vei salva o parte din Energia Recuperabilă.


Recomandarea Ministerului Educaţiei este ca toţi civilii cu Strength mai mic de 1000 să se alăture Gărzii Naţionale, unitatea militară a statului, care se ocupă cu instruirea şi ajutorarea noilor cetăţeni.
( Pentru mai multe informaţii click aici )