Pomozite Marku, da mu tišina ne bude jedini drug!

Day 1,972, 03:11 Published in Serbia Serbia by Bogi
Pomozite Marku, da mu tišina ne bude jedini drug!Šestogodišnji Marko Radulović iz sela Šume, 12 kilometara od Nikšića, naizgled je kao svi njegovi vršnjaci. Voli da crta i piše, da pozira pred fotoaparatom, i osmijehom da „kupuje“ pažnju odraslih.

Ali, Marko od rođenja ne čuje i ne govori, otkazali su mu bubrezi i potrebna je ugradnja kohlearnog implanta koji košta oko 22.000 eura. Njegovi roditelji nemaju novca za ovo, pa se nadaju da će ga skupiti putem ove akcije.

Ukoliko želite da pomognete Marku, možete donirati na žiro-račun na ime Zorana Radulovića, Markovog oca:
510070797626299509 CKB SWIFT CKBCMEPG
ME25510070797626299509


A za RL Crnogorce:

Na sajtu Vlade Crne Gore gdje se mogu pokrenuti peticije, možete glasati za to da se prihod od poreza na SIM kartice preusmjeri u fond za humantirarne svrhe. Vaši podaci neće biti objavljeni javnosti.

https://epeticije.gov.me/Default.aspx?id=302

Pozivamo Vas da potpisom ove peticije date svoj doprinos izgradnji bolje i humanije Crne Gore. Trazimo da se Vlada Crne Gore i Ministarstvo finansija, po usvajanju ove peticije, odreknu prihoda po osnovu poreza na SIM kartice i pomenute prihode proslijedi na racun fonda koji bi bio otvoren naknadno... Fond bi sredstva koristio iskljucivo u humanitarne svrhe (lijecenja, elementarne nepogode, socijalno ugrozena domacinstva i sl.).
Hvala na podrsci!!!