[Ghid] Dezvoltarea jucătorilor mici

Day 1,970, 07:46 Published in Romania Romania by Ministerul Educatiei
Începând de acum, la Ministerul Educației vă veți întâlni și cu


L-am întâlnit pe chat-ul de ajutor, #eRo.Mentors, și în cele două articole publicate de el.
Este un cetățean tânăr, dar foarte implicat și promițător. Am încredere în el și cred că împreună vom face o treabă foarte bună la ME.
(Acest ghid este preluat din articolul "Sunt micut! Sa lupt sau sa ma dezvolt?", publicat de Silv1u20)Pentru orice jucător sub 2000 Strength diferența dintre a lupta cu arme Q7 sau a lupta cu mâna goală este destul de mică.
De aceea, îndemnăm toți jucătorii mici să investească goldul si moneda pe care o au la dispozitie în infrastructura proprie.

Asigurați-vă o producție solidă de pâine și până în preajma valorii de 2000-2500 Strength încercați să nu cheltuiți foarte multe resurse pentru lupta cu arme, deoarece costurile sunt mari iar efectul redus.

Desigur, fiecare este nerăbdător să lupte, dar așa veți ajunge în Divizia 2 cu doar 750 Strength, iar asta e de rău 😁). Este de înțeles asta, însa României îi este mult mai folositor un soldat bine dezvoltat, cu un Strength mai ridicat și care iși poate produce o parte din ce are nevoie, decât unul sărac și fără resurse.

Răbdarea este o calitate pe care orice începător trebuie să o educe. În general jocul acesta pare destul de monoton, ce îl face interesant e chat-ul și persoanele cu care interactionezi.

Categoric Strength, deoarece modul de creștere este limitat și determină performanțele pe câmpul de luptă în proporție de 80%! Un Rank bun poate fi obținut ușor îndată ce Strength-ul a ajuns la un nivel decent (2000-3000 Strength).

Upgradează doar atunci când este ofertă cu reduceri, astfel vei salva o parte din Gold. Înafara reducerilor, strânge Gold pentru următoarea ofertă.

TG-ul pe care trebuie să îl upgradezi, depinde în primul rând de resursele pe care le aveți și de tipul de antrenament pe care îl folosiți în mod curent.

Prio 1. Weights Room
Fară îndoială upgrade-ul la Q4 al clădirii care oferă antrenament gratis e primul pe listă. Upgradând-o, vă asigurați un plus de Strength chiar dacă apoi nu mai aveți bani de antrenament.

(Acum veți obține 21.8 Strength zilnic, pentru un cost de 0 Gold.Veți primi medalia Super Soldier o dată la 11.47 zile)
Prio 2. Climbing Center
A doua în ordine este cea de 0.19 Gold. Costul utilizării acesteia este mic și folosit de foarte mulți jucători. Cei 87,5 Gold (dacă e reducere) pentru upgrade la Q4 chiar merită.

(Acum veți obține 31.8 Strength zilnic, pentru un cost de 0,19 Gold. Veți primi medalia Super Soldier o dată la 7.86 zile)
Prio 3. Shooting Range
A treia în ordinea importanței upgradării este clădirea care oferă antrenament pentru 0,89 Gold. Dacă folosiți această clădire, upgradați-o.

(Acum veți obține 51.8 Strength zilnic, pentru un cost de 1,08 Gold. Veți primi medalia Super Soldier o dată la 4.83 zile)
Prio 4. Special Forces Center
A patra în ordinea importanței upgradării este clădirea cea mai scumpă, cea care oferă antrenament pentru 1,79 Gold. Folosiți și upgradați această clădire numai dacă vă cumpărați unul din cele 2 contracte de antrenament cu cost redus ( De 50% care costă 25 Gold sau de 90% care costa 53 Gold )

(Acum veți obține 91.8 Strength zilnic, pentru un cost de 2,87 Gold. Veți primi medalia Super Soldier o dată la 2.27 zile)
Notă: Calculele de mai sus au fost făcute presupunând că jucătorul completeaza Daily Task-urile în fiecare zi, fără întrerupere.

Verificați dacă principalii adversari, TWO, au RW-uri de drain deschise.
Ce inseamnă un RW de drain? Un Resistance War într-o colonie importanta a unei țări, luptă care are ca scop distragerea damage-ului din lupta în care suntem noi angrenați.

Cum deschid aceste RW-uri de drain?
Trebuie să aveți 1000 RON, să vă deplasați în regiunea respectivă și să dați Support pe panoul care va apare pe pagina principală.
Acei 1000 de moneda se vor pierde, fiindcă adversarii vor lupta să nu piardă regiunea. E un mare efort pentru oricine (aprox. 4 gold) dar care ajută România în ansamblu.

Sfat: Intra pe chat-urile armatei, deoarece, de multe ori, se decontează banii pentru deschiderea unor astfel de RW-uri.
Bine de știut:
• Dacă RW-ul nu este câstigat de rezistență, puteți participa la deschiderea unui alt RW abia după 7 zile
• Panoul de Suport nu va apărea dacă țara aflată sub ocupație are un alt RW deschis deja cu aceeași țară.
• Dacă RW-ul la care ați dat Support este câștigat de rezistență, vi se va acorda o medalie Resistance Hero


Recomandarea Ministerului Educaţiei este ca toţi civilii cu Strength mai mic de 1000 să se alăture Gărzii Naţionale, unitatea militară a statului, care se ocupă cu instruirea şi ajutorarea noilor cetăţeni.
( Pentru mai multe informaţii click aici )