СЛОБОДА или СМРТ [El Che]

Day 1,943, 14:51 Published in North Macedonia Cuba by Klaus Hargreeves

Добра вечер Македонија ,каде и да си

Доста е ропство,дојде време да го разбркаме Романците во Трансилванија.И да тргнеме по Нив и тамо 🙂Утре околу 15:25 чатот по македонско време ќе се крене востание во нашите оригинални територии-ЗАПАДНА МАКЕДОНИЈА ИЛИ ПОВАРДАРИЕ(ете можност за РВ медалче 🙂 )

ЧУВАЈТЕ СИЛА И ЕНЕРГИЈА,А ЗА ТЕНКОВИ НЕ СЕ ГРИЖЕТЕ

ТМОРО обезбеди доволно тенкови за сите е-Македонци без разлика на припадност во Воена Единица или Партија или секта...

ПОДЕЛБАТА ЌЕ Е НА КАНАЛОТ НА ОРГАНИЗАЦИЈАТА

#tmoro


ИЛИ ПРЕКО ПОПОЛНУВАЊЕ НА ФОРМУЛАР КОЈ ЌЕ БИДЕ АКТИВИРАН УТРЕ

ВАШЕ Е САМО ДА ИМАТЕ ФУЛ ЗДРАВЈЕ

П.С.

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА И ОБЕДИНЕТА