Eh mene s vama

Day 1,912, 13:37 Published in Montenegro Serbia by Bogi

Nakon uspješnog prvog članka, odvažih se da napravim upitnik da se upoznamo mi iz eCG, toliko koliko nas ima. Poslao sam poruke kapetanima Guslara, Sedara, Perjanika i Legije stranaca da ih zamolim da postave link ka upitniku na zidove svojih jedinica, i svi su mi izašli u susret. Međutim, odziv je slab, malo ljudi je popunilo upitnik, najviše Guslara.

Uglavnom, cilj ankete nije da ja saznam vašu adresu stanovanja, mjesečna primanja, krvnu grupu i ne znam šta ste već navodili. Cilj nije ni da se vi upoznate sami sa sobom (mada to nekima ne bi loše palo), niti da se predstavite ljudima koji vas već znaju, nego ljudima koji vas ne znaju. Da pokažemo novim igračima da smo jedna zajednica ovdje, da i oni mogu postati njen dio.

Pitanja su sasvim obična, nešto što biste pitali osobu sa kojom se upoznajete: godište, horoskopski znak (sad ovo meni nije bitno, al nekima jeste; zato sam stavio datum, sve se vidi odjednom), čime se bavite/gdje učite, grad, gdje izlazite, šta slušate. Jezike sam dodao jer mislim da je i to interesantno znat. Slika nije obavezna, al ne biste izginuli da je pošaljete - neću vas uhodit po CG, ili gdje već.

Evo staviću kako bi to izgledalo za mene, da ako vidite da ovo i nije tako strašno. (inače nemam baš solo slika, pa eto, što je tu je)

Bogohulja
RL ime: Miloš
Datum rođenja: 31. maja 1993.
Čime se bavim u RL: Završio sam gimnaziju u pg (B smjena, znaće gimnazijalci), upisao sam ove godine građevinu.
Iz kojeg sam grada: Kao mali sam živio u Bijelom Polju, a posljednjih 10 godina sam u Podgorici
Šta radim u slobodno vrijeme: Zavisnik sam od interneta, pa mi tu ode dobar dio dana; a slobodnog vremena je sve manje, fax postaje ozbiljniji.
Moji hobiji:Nemam neke naročite hobije, ali strašno volim grčku mitologiju, to mi je (uz Dorse) srž. Manijak sam što se tiče jezika, stalno ispravljam narod, mada sam se smirio u posljednje vrijeme.
Gdje me čovjek najčešće može zateći: Kuća-pos'o-kuća :/ Pola vremena sam na faksu (danas od 8 do 8, pauza 2 sata), ujutru pođem na kafu, za vikend sam uglavnom u Montenegro pabu zimi, a ljeti preferiram baštu VeVeVe-a ili Berlina. Ragina - tempi passati.
Šta slušam: pop-rok, pomalo ambijentalnu i Dead Can Dance.
Jezici: Engleski razbijam 😛, a pomalo znam beknut i italijanski i španski.

Eto, to bi bilo to. Popunite upitnik, oduzeće vam samo par minuta.

GUSLARI
SERDARI
PERJANICI
LEGIJA STRANACA i drugi

I da ne zaboravim, pošto sam dobio pitanje, ako neko hoće nešto da promijeni ili dopuni, može da mi pošalje u inbox, ili da popuni upitnik opet.