HUpakolas Birodalmi Hadserege

Day 1,900, 13:29 Published in Hungary Hungary by Teleki Kolos


Birodalom Népe!A Militia Imperatoris HUpakoladis Divi Augusti Optimi Maximi, HUpakolas birodalmi serege felszólít benneteket, álljatok mellé és segítsétek Őt a világ leigázásában!

A Dicsőséges sereg kapuja mindannyitok előtt nyitva áll! Álljatok mellénk! Harcoljatok velünk!

Az Uralkodói HimnuszAma katonákat, akik az Első- és Második Szakaszhoz csatlakoznak, az Uralkodó a ruházott hatalomnál fogva felemeli a rabszolgasorból és szabad polgárokká nyilvánítja őket nagy kegyelméből! Az Első Szakaszba várjuk a tiszti kar jelentkezését, a Második Szakaszba pedig azokat, akik dolgozni fognak.

A többi szakaszba azokat a rabszolgákat várjuk, akik számára semmi más lehetőség nincs arra, hogy e sivár világban a társadalmi ranglétrán felemelkedjenek a köznép tömegéből. Ők két év kemény szolgálat letöltése után válhatnak szabad polgárokká.

A Birodalmi Hadsereg létrejöttét a Falka támogattaA Sereg Első Szakaszának irányítása Rajk Endre szárnysegéd kezében van. Bármilyen nemű gond, probléma és igény esetén tessék őt keresni! Rajk Endre a kinevezett diplomáciai attasém, a sereg kávéfelelőse, valamint HUpakolas legújabb rabszolgája, amit én ajándékoztam a Nagyúr Számára. Mindenkit kérek, ennek megfelelően kezelje őt!A Sereg ideológiai és propaganda felelőse Rakosi Matyas.Jelenleg a seregen belül az osztás nem megoldott! Keressük azokat a lelkes játékosokat, akik kedvet éreznek az osztás lebonyolításához, azokat a játékosokat, akik adományoznának egyáltalán bármit ahhoz, hogy legyen mit osztani, valamint azokat is, akiket egyáltalán érdekel a harci modul, vagy hogy támadunk-e éppen valakit!Ezen felül jelenleg keresek egy doboz gyümölcsös joghurtot és egy tavalyi szaloncukrot.Rendelet: Azok a katonák, akik az elmúlt két napban csatlakoztak, vagy most lépnek be, megparancsolom, amennyiben rendelkezik saját újsággal, úgy dicsőítse HUpakolás Nagyurat és az Ő Birodalmi Hadseregét egy cikkben!Teleki Kolos, Birodalmi Imperátor