ОД Македонија,ЗА Македонија [El Che]

Day 1,894, 13:01 Published in North Macedonia Cuba by Klaus Hargreeves

Добра вечер Македонија,каде и да си...

BABY SQUAD - our NAME is our MARK
BABY SQUAD единица каде што се изградуваат вистинските воини на е-МАКЕДОНИЈАBABY SQUAD - Воена Единица од сите е-Македонци и за МакедонијаBABY SQUAD - дајте ни тенкови и ќе го освоиме светот 🙂BABY SQUAD - Enemies,be afraid of us...и ПРИКАЗНАТА ПРОДОЛЖУВА...

П.С.

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА И ОБЕДИНЕТА