АПДЕЈТ ?! [El Che]

Day 1,879, 11:10 Published in North Macedonia Cuba by Klaus Hargreeves

Добра вечер Македонија каде и да си....

Листам по ереп весниците и не ми се верува...Има нова промена,а никој не напишал ни збор за тоа.
Се сеќавам на времето кога имаше и по 7-8 статии за една иста работа.Колку пасивни сме станале...ние "старите",а од "младите" нема ни траг,ни глас.Се интересиратaат само за поделби и за "брза заработка и лесна пара" и да не го заборавам МЕЃУСЕБНОТО ПРЦАЊЕ.
Како и да се повеќе на играва ја отсликуваме суровата реалност....ама за тоа,потоа...

Како и да е вметнати се некои дополнувања околу СТАТИСТИКИТЕ на ереп.

КЛИКНИДодадени се :

статистика за TRUE PATRIOTS (каде може да се видат топ 7 патриоти,односно топ 7 играчи со најмногу демиџ за својата татковина и твоето рангирање на листата)

статистика за SUPER SOLDIERS (топ 5 играчи со најголема сила во Македонија и сопственото место на таа ранг листаа)

Исто така може да се листаат овие статистики за секоја ЗЕМЈА ПООДЕЛНО (со менување на знаменцето горе-десно) како и најинтересното СЕВКУПНО (каде можете да го видите своето место во е-светот според различни критериуми...Толку и од мене 🙂


П.С.

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА И ОБЕДИНЕТА