Q7 tank osztás...

Day 1,863, 05:33 Published in Hungary Hungary by Teleki Kolos


Előzmény


spider1986 két napja egy levéllel lepett meg, melyet a O(≧∇≦)O címmel jelölt. A lényeges részben ez állt:
"Te kezeled a kutyás magazint mi? Küldtem 10 goldot vegyél a kutyáknak velős meg q7es nyakörvet és oszd szét... meg írj egy fain cikket!"

Mivel illendő dokumentálni az osztás menetét, ezért kiadásra került ez az iromány.Az osztásA cikk megszületett, ajándékot kommentben lehetett igényelni. Minden komment igénylésként lett kezelve. A kommentelők fejenként 15 db Q7 tankot kaptak. Név szerint ebben az ellátmányban részesült:
torta, Uralkodo Laszlo, peniszpunepa, Vadaskertbenvok, Antonius Arrabona, Black-Star, Jon Lajoie és Rajk Endre.

(Megjegyzés: Lehet, valaki duplán jól járt, mert osztás közben bugos volt a rendszer, így szerintem valaki kétszer tizenötöt kapott \o/ !)Örömmel tapasztaltam, a barátlistámon még szerepel néhány játékos, aki a hagyományokat ápolva a mai napig falkás avatárt visel. Mivel Karácsony van, ezért fejenként 10-10 Q7 tank került számukra kiosztásra. Név szerint:
Nouvion, Mitsou, yooccoo007, Balazs Gorzsony, N.D. Tobias

Ami osztás közben érdekes volt számomra, a rendszer kiírta, hogy elküldtem 10 tárgyat, ám még sem vonta le azt! Nouvion, Mitsou, yooccoo! Ha valaki közületek megreklamálja kommentben, hogy nem kapott semmit sem, annak elküldöm újra a tankokat...Nem hagyhatom figyelmen kívül, a Falka Század a mai napig létezik! Vezetését évekkel ezelőtt örököltem N.D. Tobias falkatársamtól. A Falka két aktív tagja is ajándékban részesül. Rajk Endre és Rakosi Matyas fejenként 10-10 Q7 tankot kaptak.spider1986 nagylelkű felajánlása mellett nem mehettem el szó nélkül! Pár darab Q7 tankot muszáj volt neki is adnom! Csak az ő pénze bánta...Végezetül. HUpakolas egy részeg pillanatában sajnálatos balesetet szenvedett, azóta a peniszpunepa nevet viseli. Mint ismeretes, a Birodalom Lakosságától plasztikai jellegű rekonstrukciós műtétre folyamatosan adót szed. A nemmegváltoztató műtétét támogatva karácsonyi ajándék gyanánt átutaltam 50 Forintot.Megjegyzés: Sajnos az eRepublik őrzi a vote-ot adók anonimitását, így nekik nem tudtam ajándékot küldeni.
Jövőre újra lesz Karácsony! Aki idén kimaradt, talán majd jövőre kap ajándékot.

Eredményes Boldog Új Évet Kívánok Minden Játékostársamnak!Üdvözlettel: Teleki Kolos, birodalmi szószóló