Поделба на 7 000 Q6 тенкови [El Che]

Day 1,863, 03:51 Published in North Macedonia Cuba by Klaus Hargreeves

Добар ден Македонија,каде и да си...

Продолжуваме со акциите за помош на најновите играчи на нашата е-Македонија.

Овојпат ќе се поделат по 10 Q6 тенкови за сите што ќе остават коментар.

Сите овие тенкови се донација на еден голем пријател ма Македонците:
Chivas Regal 31809


Едно големо Благодарам

П.С.

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА И ОБЕДИНЕТА


П.П.С.

Ќе заборавев најважното
И удрете по јужните 🙂