REDOVNA PODELA JEDINICE NEBESKI SELEVCANI

Day 1,842, 11:13 Published in Serbia Serbia by MarkoZivancevic

KAO I SVAKE SREDE, JEDINICA NEBESKI SELEVČANI ORGANIZUJE PODELU,
ali pre svega pročitajte uslove podele, planove daljeg rada, kao i par korisnih informacija!!!
NAPOMENA: mi smo civilna i privatna jedinica i radimo bez pomoći države, svaku podelu i pomoć saborcima finansiram sam uz pomoć par saboraca iz jedinice.► ► ► Kao što većina vas zna, imamo i dnevnih podela za borce sa najviše utrošenih tenkova, informacije uzimamo sa sajta egov4you.comAko se nadjete medju prva tri borca stićiće vam ova poruka>>>


► ► ► TAKODJE >>> u okviru jedinice imamo još nekoliko projekata:
-Napravili smo RW dokument sa informacijama o podizanju ustanaka, o uslovima i načinu korišćenja obratite se Komadantu MarkuZivancevicu .
-Radimo na stvaranju i ojačavanju mercenary puka (četvrti puk u okviru naše jedinice), Uslovi za pristup četvrom puku su snaga 10k i više.
P.S. U poslednje vreme smo dosta ojačali, tako da nas već neki zovu Nebeski UDAR 😃 a što mi je probudilo ideju da tako nazovem taj četvrti puk 😉 !


► ► ► Želim posebno da se zahvalim saborcu Hound711, Hvala brate o7
kao i saborcu Pavla86 koji je zarad jedinice zaposlio saborce u svojoj q6 oruzari, medju kojima sam i JA, gde od zaradjenih tenkova pravim nedeljnu podelu.
-Hvala i kapetanu Trećeg puka SRBIJA NO1
, hvala čoveku koji je od strane Admina sputavan mnogo puta a koji se uvek nama bezuslovno vraćao Konda357, hvala i našoj dami Jelena2107, koja je od početka u našoj družini, hvala Borisu Lalicu koji po duzini dzabalebarenja na našem chat kanalu pretenduje da zameni bot-a 🙂 JEDNOM REČJU HVALA SVIM SABORCIMA ŠTO SU SA NAMA, a izvinjavam se ako sam nekog izostavio posebno da pomenem, slobodno nek se javi, editovaćemo članak.


► ► ► KONAČNO USLOVI ZA PODELU:
- Uslova za podelu nema, važno je da ste član naše jedinice i da ostavite bilo kakav komentar da bi znali kome da prosledimo puce, P.S.neću se ljutiti i ako date vote+shout da više ljudi vidi.

► ► ► Nebeski Selevčani tim:◄ ◄ ◄

- Commander > ► > MarkoZivancevic
- Captain > ► > Hound711
- Captain > ► > SRBIJA NO1

IZVINITE NA DOSADI
HVALA NA SLUŠANJU I
ŽIVI BILI!!!


SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE!!!!