Candidatura CP

Day 1,839, 06:34 Published in Romania Romania by Valahian

Salutare Romania,

Prin acest articol imi anunt candidatura la functia cea mai inalta in stat din partea Legiunii Arhanghelului Mihail.Le multumesc pentru votul de incredere acordat.


…si cum “vorba lunga-i saracia omului”, dati-mi voie sa trasez in cateva cuvinte ideeile pe care doresc sa le pun in practica :
1. Echipa
2. Activitate
3. Actiuni


1. In trecut, am mai avut “tentative” de a candida, dar mi s-au impus anumite persoane in echipa sau am fost conditionat sa renunt la cei pe care ii apreciez si am refuzat… de data asta echipa este facuta de mine 100% - lucru care ma face RESPONSABIL pentru activitatea fiecaruia dintre ei. Acestia sunt:

Prim-ministru: uxini
mentinerea unui nivel inalt in buna functionare si comunicare din si intre ministere: idei, recomandari, sugestii, etc;
Consilieri: Paul T.Craciunescu / Clopoyaur
Oricat de organizat si experimentat esti, tot mai bine se vad lucrurile din afara “campului de lupta” – criticile si recomandarile celor doi vor fi extrem de importante si le multumesc si aici ca ma ajuta;
Ministerul Apararii Nationale (MoD): Emanuel Smith
Strateg militar, activ, vasta experienta, nopti nedormite – ce-ti poti dori mai mult…
vMo😨 andreasmacs/ darkslowstar / DraY/ The Yakuzini/Herkulles
Cu siguranta echipa va fi mult mai numeroasa; in caz de success, toti voluntarii sunt rugati sa trimita pm la Valahian pentru a se alatura echipei;
Ministerul de Externe (MoFA): Schmidt Bogdan/vMoFA Razvvy
ce va avea de coordonat o intreaga echipa de ambasadori si mesageri.Negocierile externe, extrem de importante, trebuie realizate cu mult tact de catre cineva de incredere – omul potriv la locul potrivit
Banca Nationala a Romaniei (BNR): Krawos / Damayanty
Calcule, cifre, intrari, iesiri, inventar, iar la final totul sa fie pe plus – pasionati de toate “nebuniile” astea, echipa de la BNR e pregatita..
Ministerul Media: Exploitdetected
Articole, consacrati, debutanti, selectii, concursuri – o persoana care e implicate in domeniul Media si in RL
Ministerul Educatiei: Mlendea Horatiu
Nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare, multe generatii au facut primii pasi cu articolele sale.Ce mai e de educat? Muuuulte…in primul rand sa vorbim frumos, sa citim cu atentie si sa ne ajutam aproapele – o sa aibe cel mai dificil mandat.

2. Am prezentat echipa alaturi de care voi face exact ceea ce mi-am propus pentru Romania si in opinia mea aceasta echipa reuneste unii dintre cei mai capabili si mai onesti jucatori romani. Activitatea noastra va fi supusa articolelor de informare a populatiei care vor fi periodice, atat la nivel de presedine cat si la fiecare minister in parte.

Inca de la inceput vrem sa specificam, ca nu vom raspunde prin comentarii, niciunui articol tentendios si nu vom intra in polemici cu absolut nimeni;

3. Idei sunt multe, nu ducem lipsa. De subliniat este faptul ca luna asta va fi una activa pentru Romania si pentru toti romanii indiferent de cetatenii, religii sau orientarea politica.

Actiunile noastre vor implica toate domeniile: militar, economic, politic, social. Totul este bine pus la punct, mai ramane sa avem posibilitatea de a le implementa..iata cateva schite:
a) Militar: un singur canal de echipare , coordonarea e mai buna, si putem ajuta diviziile mici direct prin donatii cand nu fac fata.E vremea ca tinerii sa comunice cu dinozaurii, sa fie indrumati si ajutati.
Economic: bonusuri mai mari
c) Politic: sa readucem intre noi notiunea de fair play
d) Social: comunicare la nivel inalt, oricare dintre noi este la fel de important pentru eRo


Repet:Echipa de guvernare este alcatuita exclusiv pe criterii de competenta, nu pe notorietate, partide, sau bisericute.Toata lumea va sti exact ce are de facut si totul va functiona impecabil.Va fi o luna in care va fi nevoie de fiecare Energy Bar economisit si fiecare strop de damage.Romanii vor lupta pentru propria bunastare si bonusuri. Fiecare program detaliat in cazul in care voi avea aceasta oportunitate!

In final,am rugamintea sa votati pe cine considerati voi ca trebuie, merita…nu o faceti doar pentru simplul fapt ca, cineva va impune acest lucru…

Sa ne auzim sanatosi!
o7