Day 1,834, 14:19 Published in Hungary Hungary by kisborok

Aki idetévedt, legyen szíves ide Vote-ot nyomni:
Az én fegyverem Plato, Lana és a csirke lecsapásához
erepublik.com/en/article/2165604

Újságírótársak és olvasóközönség!

Kedves Újságírótársak és Olvasóközönség!

Mint tudjátok, nehéz a cikkeinket eljuttatni minden emberhez. A többséghez csak akkor jutnak el, ha bejutnak a top 5-be. A többi kénytelen kevesebb szavazatszámmal megelégedni.
Szavazatnövelés egyik módja a shoutolás, viszont ezt is bizonyos rendszerességgel kell tenni, hogy érjen valamit. Viszont akiknek nincs idejük arra, hogy 1-2 óránként ezt megtegyék, hátrányba kerülnek másokkal szemben.
Az újságírás nem feltétlen a pénzről szól, illetve kellene szólnia, mivel az információ szabad, a szavazatok vételével elveszti a szabadságát. Így ha valaki pénzt fordít arra, hogy a cikke bekerüljön a top 5-be, a saját véleményét kényszeríti másokra, elnyomva másokét.
Ahhoz, hogy ne csak a top5 cikkekben közölt tartalom legyen elérhető az emberek számára, így valamilyen módon utat kell nyitni a többi számára is, hogy ténylegesen a tartalmuk miatt értékeljék szavazataikkal az emberek.
Mivel csak a top 5-ös lista látható mindenki számára, a javaslatom az lenne, hogy mindenki népszerűsítse a többi cikket, illetve azok listáját:
═════════════════════════════════════════════
Legfrissebb cikkek listája (Latest):
1. oldal | 2. oldal | 3. oldal | 4. oldal | 5. oldal | 6. oldal
Top20:
1. oldal | 2. oldal
═════════════════════════════════════════════

Ezeket mindenképp ajánlanám berakni a Top 5-ös cikkekbe.
A kedves olvasóközönségnek pedig javaslom ezen oldalak nézegetését, mert lehet, hogy sokmindenről lemaradtok, ha kizárólag csak a Top 5-ös irományokat látjátok.


A kód, ha fenti formában szeretnétek berakni keret nélkül:
[columns][img]http://www.erepublik.com/images/parts/icon_media_latest.gif[/img][nextcol][b]Legfrissebb cikkek listája (Latest)😞/b]
[b][url=http://www.erepublik.com/en/main/news/latest/all/Hungary/1]1. oldal[/url][/b] | [b][url=http://www.erepublik.com/en/main/news/latest/all/Hungary/2]2. oldal[/url][/b] | [b][url=http://www.erepublik.com/en/main/news/latest/all/Hungary/3]3. oldal[/url][/b] | [b][url=http://www.erepublik.com/en/main/news/latest/all/Hungary/4]4. oldal[/url][/b] | [b][url=http://www.erepublik.com/en/main/news/latest/all/Hungary/5]5. oldal[/url][/b] | [b][url=http://www.erepublik.com/en/main/news/latest/all/Hungary/6]6. oldal[/url][/b][/columns]

[columns][img]http://www.erepublik.com/images/parts/icon_media_toprated.gif[/img][nextcol][b]Top20😞/b]
[b][url=http://www.erepublik.com/en/main/news/rated/all/Hungary/1]1. oldal[/url][/b] | [b][url=http://www.erepublik.com/en/main/news/rated/all/Hungary/2]2. oldal[/url][/b][/columns]
Saját alternatívák:    
(igény esetén ezek kódját is megadom)

Kisborok voltam.
Ha hasznosnak tartod ezt a cikket, és szeretnéd,
hogy minél több emberhez eljusson, akkor fent nyomd meg a


gombot.
A gomb megnyomásával pedig engem támogatsz.
Köszönöm!
Shoutolni is lehet:
Az én fegyverem Plato, Lana és a csirke lecsapásához
erepublik.com/en/article/2165604


Flag counter - Zászló számláló
- újságírás tutorial


Végezetül üss a Hadügyi Közlöny szerint: (béta)

Ha be akarod rakni ezt képet a cikkedbe akkor itt a kódja:
[url=http://www.erepublik.com/en/newspaper/hadugyi-kozlony-177586/1][img]https://docs.google.com/spreadsheet/oimg?key=0AobA2aI2EUFMdFhXTVExbHVLVFpLSmJsNnQ4U3Npa1E&oid=2&zx=cbwfc5v91zdt/oimg.png[/img][/url]
Én
kicsi
gazdaságom