eRepublik főoldal-betöltés gyorsításának receptje

Day 1,833, 12:40 Published in Hungary Hungary by kisborok

Kedves Játékosok!

Levélben kaptam egy kérést, hogy segítsek abban, hogy a főoldalon bizonyos dolgot eredményesebben lehessen végrehajtani (Felkelés indításáról van szó). Én mondtam rá a főoldal betöltésének gyorsítását.
Ugyanis arról van szó, hogy fontos csata indításánál sokszor kell újratölteni a főoldalt, azt is minél rövidebb idő alatt.
Íme az én receptem, amivel majdnem sikerült egyszer támogatnom egy ilyen indítást. (Elbénáztam, mert nagyon belelendültem az oldalbetöltésekbe.)
No de akkor íme a receptem:
Firefoxszal:
1. Letiltjuk a Grease monkey kiegészítőt. Ehhez kattintsatok a vigyorgó majom ikonra, hogy beszürküljön.
Ha nem láttok ilyet, akkor Eszközök vagy Firefox gomb->Kiegészítők->Kiterjesztések->Grease monkey elemnél pedig megnyomjátok a letiltást, majd Firefox újraindítása.
2. Kikapcsoljuk a képek megjelenítését. Ezt az Eszközök vagy Firefox gomb->Beállítások->Tartalom->Képek automatikus betöltése pipa kivételével tehetjük meg. Végül Ok.
3. Az F5 párbaj kifejezés újraértelmezése. Ugyanis F5 az egyik leglassabb módja a főoldal újratöltésének. Helyette egyszerűen 1-et kell kattintani. Hogy mire? Egyszerű, az eRepublik logóra. 🙂 Pontosabban a helyére:Chrome-mal:
1. Letiltjuk a Tamper monkeyt. Ehhez jobb klikk az ikonján és kikapcsolás. Vagy katt a "mindenes" gombra->Eszközök->Bővítmények vagy itt a linkje: chrome://chrome/extensions/ . Végül Tamper monkey bővítménynél kiszeditek a pipát az engedélyezésnél.
2. Kikapcsoljuk a képek megjelenítését. Ehhez katt a "mindenes" gombra->Beállítások->Adatvédelem résznél Tartalombeállítások gomb->Képek: ne mutassa a képeket. Végül Ok.
3. Az F5 párbaj kifejezés újraértelmezése. Ugyanis F5 az egyik leglassabb módja a főoldal újratöltésének. Helyette egyszerűen 1-et kell kattintani. Hogy mire? Egyszerű, az eRepublik logóra. 🙂


Ezek után már csak a support gombra kell vadászni egy-egy oldalbetöltés között... Ja és 2 van belőle! Szóval egy katt a supportra, majd a megjelenő kis ablakban még1 katt a supportra.
1. katt:

2. katt:

Mindezt képzeljétek el sötétben.

Kisborok voltam.

Kérlek Vote-old a cikket, hogy minél több emberhez eljusson... Köszönöm!

Shoutolni is lehet:


eRepublik főoldal-betöltés gyorsításának receptje
erepublik.com/en/article/2164745

  
Végezetül üss a Hadügyi Közlöny szerint: (béta)

Ha be akarod rakni ezt képet a cikkedbe akkor itt a kódja:
[url=http://www.erepublik.com/en/newspaper/hadugyi-kozlony-177586/1][img]https://docs.google.com/spreadsheet/oimg?key=0AobA2aI2EUFMdFhXTVExbHVLVFpLSmJsNnQ4U3Npa1E&oid=2&zx=cbwfc5v91zdt/oimg.png[/img][/url]