Rendkívül tömör cikk a fékgyártásró l

Day 1,826, 07:19 Published in Hungary Hungary by kisborok

Kedves Játékosok!  


Aki leírja nekem, hogy hogyan kell fék(ek)et gyártani, azt megjutalmazom egy kalapáccsal. 🙂

(kattra nő)
Egy banhammer. 🙂 (valaki megmondhatná, hogyan lehet kitörölni a szöveget az áthúzás helyett 😛 )

ui: fáradt vagyok 😒eRepublik főoldal-betöltés gyorsításának receptje

Kedves Játékosok!

Levélben kaptam egy kérést, hogy segítsek abban, hogy a főoldal bizonyos dolgot eredményesebben lehessen végrehajtani (Felkelés indításáról indításról van szó). Én mondtam rá a főoldal betöltésének gyorsítását.
Ugyanis arról van szó, hogy fontos csata indításánál sokszor kell újratölteni a főoldalt, azt is minél rövidebb idő alatt.
Íme az én receptem, amivel majdnem sikerült egyszer támogatnom egy ilyen indítást. (Elbénáztam, mert nagyon belelendültem az oldalbetöltésekbe.)
No de akkor íme a receptem:
Firefoxszal:
1. Letiltjuk a Grease monkey kiegészítőt. Ehhez kattintsatok a vigyorgó majom ikonra, hogy beszürküljön.
Ha nem láttok ilyet, akkor Eszközök vagy Firefox gomb->Kiegészítők->Kiterjesztések->Grease monkey elemnél pedig megnyomjátok a letiltást, majd Firefox újraindítása.
2. Kikapcsoljuk a képek megjelenítését. Ezt az Eszközök vagy Firefox gomb->Beállítások->Tartalom->Képek automatikus betöltése pipa kivételével tehetjük meg. Végül Ok.
3. Az F5 párbaj kifejezés újraértelmezése. Ugyanis F5 az egyik leglassabb módja a főoldal újratöltésének. Helyette egyszerűen 1-et kattintani kell. Hogy mire? Egyszerű, az eRepublik logóra. 🙂 Pontosabban a helyére: