PISTA CP -Ungur au ba?

Day 1,815, 03:03 Published in Romania Romania by pista2

In sfarsit am ajuns sa scriu articolul asta demult necesar. Nu am facut-o pana acum nu din ignoranta fata de opinia publica sau din dorinta de a nu informa lumea de planurile, gandurile sau cine stie ce alte dorinte ascunse am si voi avea, ci doar din simplul motiv ca nu am gasit timpul necesar, fiind presat in rl si aici sa ma ocup de alte chestii mult mai importante care nu suportau amanare si care mi-au rapit neasteptat de mult timp. Asa ca imi cer scuze pentru intarziere si pentru ceata si nedumerirea provocata. Totusi recunosc ca am renuntat la articolul de prezentare a candidaturii ce aveam de gand sa il scriu din simplul motiv ca am vrut sa evit balacareala asta politica,trollul si insultele care vrei nu vrei apar luna de luna in incercarea fiecaruia de a discredita sau insulta pe celalalt. Parerea mea e ca a fost mai bine, am fost mai linistit, nu am inceput candidatura cu un gust amar cum cu siguranta au patit multi altii de-a lungul timpului, iar echipa mea nu a fost tarata prin tot felul de scandaluri sau asocieri fondate sau nefondate.
Pentru cei ce nu ma cunosc doresc sa precizez ca nu sunt ungur si nici nu voi fi vreodata. Am fost totusi asaltat de o multime de mesaje din partea ungurilor, toate in maghiara dar nici nu m-am obosit sa le traduc cu google translate, nem tudom si nem tudom, probabil toate au fost ca urmare a articolului din presa maghiara cu TO unguresc in Romania.
S-a vehiculat in presa ca nu am scris articolul de candidatura pentru ca nu am o echipa de prezentat, nu am un plan, nu am nici un gand decat inestimabila valoare de 5g de la medalie si pretioasa ei stralucire de la profil. Tin sa precizez totusi ca mi-am facut echipa de mai bine de doua saptamani inainte sa hotarasc in mod cert ca o sa candidez, cand inca nu aveam tara. Am incercat sa caut atunci persoanele pe care le-am considerat atunci cele mai potrivite atunci ca sa isi faca treaba fara ganduri sau dorinte ascunse, castiguri personale sau cine stie ce alte beneficii. Am prezentat echipa la sedinta cu PP cand s-a incercat ajungerea la unui acord cu un plan si candidat comun.
Va prezint mai jos componenta echipei actuale.
CP : pista2
vCp : Thaddaus
Mo😨 Didey
vMo😨 Claudiu976, codrincody, maryo, wowotzange
BNR: googoodoll
MoFA: Gelu Romanu, freegigi
ME: Mlendea Horatiu
Alaturi de ei mai exista si alti colaboratori in special vreau sa amintesc pe naufragiatu si turturica a caror experienta pe plan national si international sunt factor decizional in hotararile si planurile care or sa apara pe parcursul mandatului.
Posibil sa mai apara persoane in plus, in special vmozi sau ambasadori, asta va fi in functie de volumul de lucru si planurile sau programele ce vor fi implementate daca va fi cazul.
Cat despre planul de guvernare nu sunt multe de spus, principala prioritate a fost recuperarea integrala a tuturor teritoriilor punct care va fi atins la DC, obiectiv la care s-a lucrat in ultimele doua zile mai mult pe cale diplomatica. Mai este totusi un lucru de reglementat in urma caruia se va stabili daca vom incheia razboiul cu bulgarii sau vom continua un ping pong costisitor, din banii ce nu ii avem, cu ei. In functie de asta se va stabili directia in care o vom lua, fiind posibil chiar si un razboi, sau o sa stam linistiti o vreme sa ne refacem dupa un razboi costisitor pe care si datorita lui ionutzd, am reusit sa il terminam fara datorii sau compromisuri.
In principiu cam atat am vrut sa spun. Acesta este un articol de informare, nu este o invitatie la troll sau cine stie ce alte acuzatii sau porcarii. Probabil multe lucruri va sunt neclare sau dubioase, la unele pot oferi explicatii, la unele nu, pentru ca am ajuns sa aflu, mai ales in situatia internationala ca nimic nu e ceea ce pare, sunt o gramada de lucruri sau intelegeri ascunse ce nu sunt publice de care te lovesti si care iti limiteaza optiunile. Cat despre razboiul cu ungurii, NAP-ul RO-HU-SRB se prelungeste automat pana cand se va decide altfel.
Daca am gresit pana acum sau voi gresi de acum incolo, imi pare rau, nu a fost si nu va fi din rea vointa, eu incerc sa fac tot posibilul sa obtin maxim in limita resurselor si optiunilor disponibile.
Va salut. o7

De critici, dusmanesti, nemeritat...
La rând, în timp, la fel... vei fi tratat