Cégfejlesztési akció? Relatív profitok.

Day 1,814, 01:24 Published in Hungary Hungary by kisborok

Kedves Játékosok!

Mutatnék pár grafikont, amik talán segítenek dönteni, hogy melyik céget érdemes fejleszteni. Vagy inkább építeni? Mert nagyon kérdéses, hogy érdemes-e fegyó- vagy kajacéget fejleszteni?
(minél magasabbak az oszlopok, annál jobb)
Relatív profit:
A profit lett ábrázolva a cég árához képest. Az érték azt mutatja, hogy 1 Gold befektetéssel mennyivel nő a profit. Ha megéri alkalmazottat is foglalkoztatni, akkor annak a profitja is bele van számolva.


A két ábra relatív profitot mutat. Ami azt jelenti, hogy a cég árához viszonyított profitot látjuk, melyet úgy kapunk, hogy a profitot elosztjuk a cég árával(goldbeli árával). Így láthatjuk, hogy a cégbe fektetett pénz mennyi profitot ad, így össze tudjuk hasonlítani, hogy melyik cégbe érdemes fektetni a pénzt, ami a legtöbb pénzt adja.Saját profitok:


Ez a két ábra pedig simán a saját melód (manageri melód) profitját mutatja (úgy, hogy nem számoljuk a kaját, amit meg kell enned a meló során). Ha ebből kivonod a bért, akkor megkapod, hogy az alkalmazottad mennyi profitot termel. Attól függően, hogy az oszlop magasabb-e mint a bér nevezetű, úgy profitot vagy veszteséget termel az alkalmazottad.
Az adatok automatikusan frissülnek. Ha nem látszódnak az ábrák, akkor próbáljátok megnyitni ezt az oldalt kicsit később.

Kisborok voltam.

Ajánló céges témában Nolmut cikke:
[gazdaság] 1814. nap rendhagyón


ui: Érdekelnek a legfrissebb cikkek? Íme az erep magyar latest listája egyetlen oldalon:
Vagy kíváncsiak vagytok a összesített toplistára? Akkor nézzétek meg ezt:
(Ha üres az oldal, próbáljátok megnyitni kicsit később...)


Flag counter - Zászló számláló
- újságírás tutorial
  


Ha hasznosnak tartjátok, akkor fent
és .
Köszönöm!

Ezt a cikket shoutolni is lehet:
Cégfejlesztési akció? Relatív profitok.
erepublik.com/en/article/2152669

Végezetül üss a Hadügyi Közlöny szerint: (béta)

Ha be akarod rakni ezt képet a cikkedbe akkor itt a kódja:
[url=http://www.erepublik.com/en/newspaper/hadugyi-kozlony-177586/1][img]https://docs.google.com/spreadsheet/oimg?key=0AobA2aI2EUFMdFhXTVExbHVLVFpLSmJsNnQ4U3Npa1E&oid=2&zx=cbwfc5v91zdt/oimg.png[/img][/url]