Un nou inceput ...

Day 1,779, 06:03 Published in Romania Romania by ionutzd

Prin acest prim articol imi anunt candidatura la supremul fotoliu (sper ca nu e un scaun cu 3 picioare si ca e cat de cat comod) in eRomania.

Ca o mica paranteza, da, am platit medalia de MM, so ??? 🙂


Probabil ca multi nu ma cunosc, asadar se cuvine sa fac un rezumat al interactiunii mele cu ER.

M-am nascut in urma cu 491 zile (valabil astazi, day 1779), intr-o frumoasa zi de sfarsit de Mai, in eBrazilia. Nu am avut de ales, eRomania, condusa magistral de Cronoss (PL) era stearsa. A urmat mandatul lui elbandido, care mi-a permis sa revin in eRO pentru un timp, moment in care m-am alaturat GN. Eram deja maricel, asa ca destul de repede am trecut de la finantat la finantator pentru cei mai mici ca mine. Nu m-am grabit sa parasesc GN, astfel incat STR 3000 m-a gasit tot in randurile piticilor. De acolo am fost recrutat de Dictator (pe numele lui Clopoyaur), seful FSR, care mi-a facut si concesia de a sari peste stagiul in Academie si de a ajunge direct in randurile jucatorilor mari din FSR.

ECONOMIC

Am descoperit treptat jocul si mecanismele economice (mai intai) si militare ulterior. Deoarece sansa mea de a putea vreodata sa ajung dinozaurii era doar dezvoltarea economica, am insistat pe latura aceasta. Deoarece exista piata monetara, exista black market si se puteau face bani multi, am intrat in jocul speculei cu arme si gold, devenind unul dintre cei mai instariti FSRisti. Am profitat de stabilitatea Chinei si cateva luni am construit, construit, construit 🙂

Intre timp am contribuit la promovarea unei noi generatii de FSRisti, punand bazele ideii de mentorship pentru FSR.

POLITIC

Excursia in China s-a finalizat la inceputul anului, cand revenirea in RO a fost marcata de lansarea unui proiect politic, amuzant pentru multi la vremea respectiva. Proiectul era o coalitie politica TMP - eLAM - Templieri, menita sa sustina candidatura lui Clopoyaur la fotoliul suprem (eu tot sper ca e fotoliu).

Rezultatele au fost peste asteptari, astfel incat am avut parte de cel mai de succes mandat din acest an.

Continuarea proiectului politic se cunoaste, nu are sens sa o detaliez. Politica e mai bine sa se faca in spatele usilor inchise.

MILITAR

Daca din punct de vedere economic si politic am reusit sa-mi ating scopurile pana in acest moment, experienta militara a lasat de dorit. Implicarea mea in decizii militare este aproape inexistenta (am avut mereu sfatuitori buni, cand a fost nevoie), singura "realizare" cu care ma pot lauda (desi acum sunt criticat pentru asta) este insistenta fata de Clopoyaur ca in mandatul lui, alaturi de FSR, sa fie primiti Templierii (la vremea aceea inca mult huliti) si Nemesis in SMR. Stim motivele pentru care Nemesis nu au mai fost luati in discutie, Templierii insa au fost implicati activ in discutiile din SMR si au ocupat constant un loc in Top 3 al DMG-ului unitatilor militare romanesti.

Nu ma consider un strateg de mare valoare, de aceea voi avea in echipa 3 oameni carora le voi cere sfatul referitor la problemele militare. Alaturi de ei si de SMR sper sa luam cele mai bune decizii referitoare la viitorul militar al eRomaniei.


Nu o lungesc, va prezint echipa cu care sunt pregatit sa preiau mandatul de CP:


CP : (sper) ionutzd

Consilieri : Clopoyaur, Uxini, Bogdan_Armand_Sibrand

MoD : 9Stars si Schmidt (fiecare vMoD va fi ales de comun acord de cei 2)

MoFA : redbody si annatolasi (care urmeaza sa isi adune echipa de ambasatori)

BNR : googoodoll

Ministerul Educatiei : Mlendea Horatiu

Ministerul Media : Nicolae_Crefelean (multumim Roman Daco pentru disponibilitatea de a ajuta cu sfaturi).