Уводно обраћање председника еСрбије

Day 1,752, 06:33 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije


Поштовани грађани еСрбије,

Желео бих да се захвалим свима који су гласали за мене, али исто тако да кажем да не замерам грађанима који су гласали за друге кандидате.

Такође, честитам и свом главном противкандидату Nemke_BGu, као и осталим кандидатима, на изузетно тешкој борби која је била неизвесна до самог краја. Nemke_BG је стари играч кога изузетно ценим и према коме гајим велико поштовање. еСрбија би са њим на челу само могла само да добије, а никако да изгуби.

Ово је време када би требало да заборавимо на личне, страначке, војне и све остале поделе. Довољно смо наштетили сами себи тиме што својом свађом утичемо лоше на све сегменте нашег еДруштва. Желим да пружим руку опозицији и да их позовем да својим саветима, сугестијама и коректним радом допринесу угледу еСрбије и да заједничким снагама изађемо из проблема у ком се сад налазимо.

Сви сте свесни ситуације да су постављена 4 закона о природном непријатељу на еСрбију. Влада коју сам оформио је почела са радом и пре него што су избори кренули и у том смислу смо били свесни шта нас чека. Решења постоје али то не значи да ће она бити лака. Ово је време када морамо да размишљамо и играмо тактички, а не да идемо главом кроз зид, као што се то догађало у неким прошлим временима. Сигуран сам да ће увек бити људи са којима се не може разумно разговарати, али сам исто тако сигуран да велику већину нашег еДруштва чине људи који ће имати максимално разумевање за акције које нам предстоје.

Из тог разлога позивам све грађане да имају поверења у ову владу и да се сви заједно одупремо притисцима који нам предстоје.Такође бих желео да вам представим нови састав владе еСрбије.

Велики број чланова министарства одбране је неопходан како би смо обезбедили висок ниво присутности чланова при вођењу удара и организацији, а да не дођемо у ситуацију да само једна или две особе проводе по 15 сати дневно на каналу министарства. Постоји могућност да ће се овај списак у току месеца мењати, јер то што је неко сада у влади не значи да ће тамо и остати уколико се не буде понашао одговорно и у складу са обавезама и могуће је да ће бити додато још неколико имена у складу са потребама министарстава.

Састав владе еСрбије

CP - dorks (bozimano_dorks)

vCP - Gospodar22 (strider_gospodar)

MINISTARSTVO ODBRANE

djolenec
GrifinNS
zuci
Bgajic (Brit)
mnesa (kvakva)
CreepyFreak
sheljudin
Danijel82
DaRkO 206
TijanaR
gambino_ssss
Sitno
Srbin_1
ArkanDefender
Antropos
balder_l

МИНИСТАРСТВО СПОЉНИХ ПОСЛОВА

branko100
Mister Terminator
Nick Slaughter
lebronbryant

МИНИСТАРСТВО УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА

Jeras1
cope123
Shomykw
Gogame
golbgox
Cemi Kmdz
Luka Lokt Jankovic
Bata Busa
VPCCP

МИНИСТАРСТВО ЕКОНОМИЈЕ

remaaa
Import Export LTD

МИНИСТАРСТВО ОБРАЗОВАЊА

CHRISTIANE.F
Sasa Licina

МИНИСТАРСТВО ИНФОРМИСАЊА

raziel blaze
EKW Wintage (Sajler)

Саветници за војну стратегију

cowboy_from_hell
desert_hamster
MacakMikiС поштовањем,


bozimano_dorks

Председник еСрбије