Stratesko repozicioniranje tj. balada o korps paintu

Day 1,742, 14:45 Published in USA Switzerland by keskese

Ovo je 4. u nizu clanaka za mladje igrace. Pokusacu da u par jednostavnih predloga pokazem da svako moze da zaradi za svoje treninge 😉

Verovatno ste se zaglavili sa brdom kompanija kvaliteta q4 koje vam ne oduzimaju puno vremena za administriranje ali vam ni ne ostavljaju dovoljno wellness-a za udaranje. Takodje, preterana potrosnja health-a na rad umesto na makljanje je usporila vas napredak za vojni rank.

Svako zna da igra nema ekonomsku perspektivu, ali nije bas tacno da je modul totalna lesina.


Pijani ruski rudar versus umorni kosacSiguran sam da imate brdo nekada bagatelnih q4 raw kompanija sa kojima ne znate sta biste. Da ih rastavite za 4250 RSD, cini vam se da nije bas pametno. Gubite pola ulozene sume. To je pitanje. Vrlo verovatno ste ove q4 dizali u vreme kad je gold vredeo preko 2000 RSD tj. ulagali manje od 5 gold-a u podizanje. Drugim recima, ako sada rastavite te iste kompanije necete nista izgubiti jer one sada vrede ponovo oko 5 gold-a(1 gold~900 rsd)

Sta sa tim parama?

Ukoliko su vam q4 kompanije mahom setovane za proizvodnju food raw-a, utoliko imate manju dilemu. Takodje, isti savet vazi i za vlasnike q4 wraw-a.

Moj predlog vam je da se polako izvlacite iz q4 i repozicionirate u weapon raw q5 kvaliteta. Zastko/kako? To je zapravo jedini kvalitet za kompanije sirovina koji je profitabilan! Nije mnogo ali vam vecno tavorenje sa q4 kompanija nece doneti nista, tvrdim. Koliko ima zarade? Ako ste u 5/5 wraw zemlji, mozete zaraditi za svoj rad trenutno oko 115 dinara+oko 25 dinara po zaposlenom radniku. Kako ih mozete zaposliti 4 kom, to je jos 100 rsd. Razlika u odnosu na q4 je ovih 100 rsd za radnike + 35 za menadzerski rad. ukupno 135 dinara po jednoj q5/q4 kompaniji.

Gde da nadjem 35 gold-a?

Logicno pitanje... Nadam se da imate bar neki svoj gold. Takodje, ako rastavite q4 kompanije, dobicete jos 5 gold-a po kompaniji. Poslednja, ali po mom misljenju najbolja opcija je downgrade manu kompanija q3 i/ili q4 kvaliteta do nivoa q1 i to bas sada u vreme trajanja promocije. Konkretno, ja sam svoju q4 oruzaru rastavio jer tu nema nikakve zarade i podigao 2 q5 wraw firme. Ostalo mi je jos 15 gold-a koje stekam za crne dane 🙂Dnevno cu od ovoga zaradjivati oko 450 rsd sto je mnogo vise nego sa q4 oruzarom.

Dakle, bolje korps paint nego umorni kosac!Pimp your companies.


Pozz,
Keskese