Dok orgovi spavaju- kako zaraditi part III

Day 1,737, 04:04 Published in USA Switzerland by keskese

Seriju clanaka za mladje, ali aktivne igrace nastavicu da pisem. Pisacu ih dok mi se neko ne pohvali da je zaradio 10 gold-a zahvaljujuci savetima koje sam dao. Procitajte prethodna 2 🙂

Monetary market iliti ponovo radi bioskop!Dugo vremena ovaj deo igre je bio destimulisu za baktanje. Do promene je doslo sa novim misijama koje su probile kurs od 1000 dinara za kupljeni gold. Ova situacija traje poslednja 3-4 dana i nisam siguran koliko bi to moglo da traje. Dok traje, mozete da iskoristite. A kako?

Za pocetak posmatrajte (F5) malo monetary market u razlicitim periodima dana. Vrlo brzo cete videti da kurs fluktuira i po 150 RSD u jenom eDanu!
Idealan nacin za zaradu jeste da svoj gold prodate po recimo 990 a da taj novac stavite na stranu dinara po 0.002 i cekate da se prakticno duplira.
Kako je ovo vrlo tezak zadatak(mada se desava), preostaje vam da zaradite na strani golda. Opet kako?
Prodajte svojih 10 golda kada je gold najskuplji. Poslednjih dana sam ga prodavao po 996. Siguran sam da sam mogao i za vise, to nije sporno. Sacekajte, gledajte market i kupujte gold kad vam se cini da je dovoljno nisko. Recimo, ja sam ga otkupljivao i za 900 RSD. Time sam zaradio oko 1000 RSD. Ova cifra deluje tragikomicno kada se uporedi sa vremenom V1, slozicu se. Ono sto mladji igraci mogu da urade sa ovom cifrom npr. je da kupe q7 tenkove.

Arm dealer- pozdrav iz Jugoimport SDPR-a...
Sada ste vec shvatili da na fluktuiacijama moze da se zaradi nesto. Ako vam je MM suvise rizican, neki petoparac mozete da okrenete trgujuci oruzjem. Kako?
Nije tesko, cak je i banalno, ali vidim da prolazi zbog neiskustva mnogih.
Preselite se u neku od zemalja koje imaju 10/10 jer je tu oruzje po pravilu najjeftinije. U koju zemlju da se preselim? Najbolje je da se preselite u onu koja ima najjeftinije oruzje ali ne zaboravite da i put kosta! Izracunajte koliko morate da zavaljate tenkova da biste zaradili za put i da vam ostane nesto. Lagano moze da se uzme po 1-2 dinara na tenku pa ce vam trebati svega 10-20 q7 tenkova da prodate da biste bili na nuli. Sve preko je vas profit!
Spec. savet: pratite malo igru! Recimo, sad se ocekuju borbe saveza. To ce vrlo verovatno pogurati cenu q7 od 1742. dana. Mozete kupiti sada dok je nisko i prodati u jeku borbe, recimo poslednja 2 dana.

Gde je oruzje tu je i krv 😉 Cica i cinjenica za sve kojima je ovo dosadno.OBAVEZNO PROCITAJ da ne bude posle KUKU KESKESE:

Nikome ne predlazem da se kocka na MM. Ovo svakako nije predlog za one koje nemaju riziko gold i valutu! Ova igranka je samo za one koje se ne nerviraju! Nemojte ocekivati da cete napraviti Q7 fabriku na ovome.

Pozz,
keskese