Nove misije, kako zaraditi??Part II

Day 1,735, 03:51 Published in USA Switzerland by keskese

Ovaj clanak je nastavak prethodnog pa slobodno pogledajte i taj(nisam kupio glasove od votersa i dobio sam 20 subova).

Tvrdnje iz prethodnog su se delimicno obistinile. WRAW nije otisao na 0.3 ali je probio do 0.22. Ko god da je procitao prethodni clanak, mogao je da zaradi na gomilanju wraw-a. Ako ga je juce prodao, valutu bi trebalo u naredna 2 dana da zameni za gold.

Zasto?

Zato sto su misije pogurale kurs na manje od 1000 cc i u trenutku pisanja txt-a on je na 980. Nije realno ocekivati da ce kurs trajno ostati ispod 1000. Bilo bi realno u slucaju da su nagrade za misije gold jer bi to ubrizgalo vece kolicine golda u MM.
Za ocekivati je da ce pasti jos. Koliko, to niko ziv ne zna. Tu je vasa prilika da brzo prodate i vrlo brzo potom ponovo kupite gold. Ocekujem da moze da se zaradi nekih 10%. Idealno je da kupite gold parama koje su vam ostale od prodaje wraw-a i oruzja q1-q7.

Sta jos mozete da uradite i kako da zaradite?

Prodajte svoje q4-q7 oruzje odmah jer ce cena pasti. A zatim ga kupite kad mislite da je dostigao donji minimum!

I sta jos treba da uradite?

Treba da otpustite radnike jer ce oni biti preskupi za proizvodnju novog oruzja koje ce biti jeftinije u apsolutnom iznosu. Ne zaboravite takodje da radnike nagomilate kad njihova cena bude niska(recimo 40 RSD) i da taj rad iskoristite kad gold i cene pocnu da rastu.

Note: vidim da MES ponovo prica kako je samo nekih 100 stranica sa ponudama od 0.002 za gold i da ce pametni shvatiti. Jeste, trenutno je tako i uskoro ce biti mnogo, mnogo vise stranica po 0.002. Ako hocete da mesetarite lakse vam je da to uradite na strani gold-a... ko razume, shvatice....

pozz,
Keskese