Egy idegesítő újítás adminéktól

Day 1,732, 13:12 Published in Hungary Hungary by kisborok

Kedves Játékosok!

Ma egy számomra (remélem nem vagyok egyedül) idegesítő újításra lettem figyelmes. Furcsa módon mintha életre keltek volna az erepes oldalak. Ez lenne az új feature:

setTimeout(function(){window.location.reload(true)}, 1000*60*15);

Ez egy javascript programkód, amit az erepes oldalakon helyeztek el adminék. 1000*60*15 ezredmásodpercenként, vagyis 15 percenként újratölti az oldalakat.

Elfogadni nem tudom teljesen, ugyanis nincs olyan izmos gépem, hogy olyan jól viselje az időnként előforduló oldalfrissítéseket. No de ami legjobban kezdett idegesíteni (ami ezen cikkem megírását is megakadályozta) az az, hogy 15 percünk van arra, hogy adott oldalon befejezzük a kommentelést, cikkírást.
"Remélem", hogy más is átélte azt a mérget, amit én is éreztem, amikor már 15 perce írtam a cikket, talán a végénél tartva, amikor jön a könyörtelen jelenség.
Hiába vettem észre, és próbáltam a már begépelt szöveget kijelöléssel és másolással megmenteni, már maga a kijelölés meghiúsult. Csak azt nézhettem, hogy elkezd gondolkodni a böngészőm, és lassan betölti azt az üres oldalt, melyet akkor látunk, amikor nekiállunk cikket írni, és az eddigi munkámnak nyoma sem marad. 🙁
Írtam is már ticketet adminéknak, hogy rakjanak már be egy gombot az oldalakra, amivel kikapcsolhatjuk ezt az újratöltő funkciót. Valamint megemlítettem nekik, hogy időnként vagy 10 erepes oldalt tartok megnyitva, és ez nekik 10 plusz kérést jelent a szervereik felé, ha ezek 15 percenként frissülni akarnak. 😒
Szóval nekünk is és nekik is rossz.

Kisborok voltam.
Ha hasznosnak tartottad a cikket, akkor Vote és Subscribe a cikk tetején. Köszönöm! 🙂