[PM] Proiect inedit - Partidul Militar

Day 1,731, 07:52 Published in Romania Romania by elbandido


o7 eRomania

In primul rand vreau sa multumesc membrilor partidului EMiscarea Legionara Verde pentru increderea acordata, votandu-ma presedinte, si pentru aceasta, cum am promis, am venit cu ceva nou.

Am revenit de ceva vreme in eRo si m-am decis sa ma implic mai activ in dezvoltarea militara a comunitatii. Cum as putea face asta? Pornind un nou proiect ce foloseste ca instrument de reuniune, nu unitatile militare, ci un partid. Nu doresc sa fac politica, nu doresc sa fac concurenta partidelor actuale, doresc formarea jucatorilor in domeniul militar. Cetatenii ce doresc sa invete din mecanica jocului pe plan militar, ce doresc sa afle din trecutul victorios al eRo de odinioara, cum au fost facute anumite strategii, de ce au fost facute, sau cum s-ar putea face anumite strategii militare, pot sa se alature acestui proiect.

Stiu ca este ceva inedit, stiu ca suntem la inceput, dar imi doresc ca acest proiect sa dea eRo oameni noi si de perspectiva, sau sa ii invete pe cei existenti deja, avand cunostiintele necesare pentru a fi MoD, vMoD, MoFa sau chiar CP. Veti cunoaste pe parcurs oamenii cu experienta ce sunt alaturi acestui proiect. Partidul Militar este numele acestui proiect, si cum orice aflat in domeniul acesta se ghideaza pe niste reguli si principii de baza, va voi explica care sunt acestea.Partidul Militar

Partidul militar urmareste bunastarea comunitatii eRomanesti in totalitatea ei, indiferent de culoarea politica a entitatilor din care este formata aceasta. Partidul Militar promoveaza bunul simt, integritatea personala si capacitatea profesioala. Partidul Militar va sprijini si va ajuta la formarea unei comunitati bazata pe corectitudine si pe promovarea valorilor in detrimentul non-valorii. Partidul militar pune interesul national mai presus decat cel individual sau de grup.

Partidul Militar nu va folosi take over-ul politic drept forma de exprimare si impunere a propriilor convingeri si idealuri militare. Vom combate orice forma de coruptie, manipulare sau minciuna, indiferent daca vorbim de manifestari in interiorul propiului partid sau la nivel de comunitate.

Conducatorii sunt instrumentul comunitatii si nu invers, iar exercitarea functiilor pe care acestia le detin trebuie sa fie in interesul celor pe care ii reprezinta, in caz contrar partidul le va retrage sprijinul.Cine poate face parte din Partidul Militar?

Oricine doreste si crede ca are ceva de oferit comunitatii este bine venit in randurile noastre, atata timp cat respecta si va actiona conform principiilor enumerate mai sus.

Membri partidului militar au obligatia morala, si nu numai, sa se intereseze de situatia economica, militara, financiara si politica a eRomaniei, astfel incat sa ia cele mai bune decizii.

Membri Partidului Militar nu pot cere votul comunitatii fara sa fi dat nimic in schimb acesteia. Mai pe intelesul tuturor, nu poti cere sa fii votat, daca nu ai participat sub o forma sau alta la unul din proiectele puse in practica de acest partid.Daca vrei sa faci parte din Partidul Militar, trebuie sa fii de acord cu:

1. România Românilor, numai a Românilor si a tuturor Românilor.
2. Conducatorii sunt unealta comunitatii si nu invers.
3. Respectul este obligatoriu si nu optional.
4. Progres pentru comunitate in ansamblu.
5. Progresul se poate realiza atat prin razboi, cat si prin inchiriere de regiuni sau prin diplomatie.
6. Profesionalismul este obligatoriu si trebuie promovat.
7. Preocuparea pentru problemele curente ale Romaniei si cautarea permanenta de solutii pentru acestea.
8. Interesul national este mai presus interesului personal sau de grup.
9. Puterea sau accesul la putere nu este scopul principal al Partidului Militar, ci progresul tarii/comunitatii.
10. Fiecare decizie se adopta prin vot cu majoritate simpla.Cod de conduita pentru membri:

1. In momentul in care ai ales sa intri in Partidul Militar, e obligatia ta sa te comporti adecvat.
2. Atat pe chat cat si in joc sau in privat pe chat, trebuie sa te comporti decent.
3. Trebuie sa iti amintesti mereu ca esti membru al Partidului Militar si ca promovezi bunul simt, corectitudinea, disciplina si moralitatea.
4. Adu-ti aminte ca orice actiune a ta, atat pozitiva cat si negativa are repercursiuni asupra imaginii Partidului Militar, astfel, trebuie sa te gandesti foarte bine, la felul in care actionezi sau reactionezi, atat in presa scrisa cat si pe chat.
5. In Partidul Militar toti membri vor actiona conform regulilor, in caz contrar, pot exista sanctiuni de la avertisement pana la excluderea din partid.

Multumesc belzebut cel crunt pentru ajutor. Va asteptam pe canalul nostru #partidulmilitar.
Scientia vires est.
Hai eRomania!~ Chain Shout ~
[PM] Proiect inedit - Partidul Militar
http://www.erepublik.com/en/article/-2103113/1/20