Απολο&ga mma;ισμός Υπουρ&gam ma;είου Ηλεκτρ& omicron;νικής Διακυ&bet a;έρνησης

Day 1,720, 01:45 Published in Greece Greece by Greek Ministry of Immigration

Γεια σας κοινότητα,

Αυτό θα είναι το τελευταίο άρθρο για αυτή την θητεία του Υπουργείου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Makedonissa που έδωσε σε όλα τα παιδιά του υπουργείου να κάνουν ότι έκαναν. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και νόμιζω πως όλοι μας μέσα στο υπουργείο μάθαμε κάτι παραπάνω!! Ας περάσουμε στο ζουμί της υπόθεσης όμως.

Η βασική ερώτηση είναι «Τι έκανε το υπουργείο?». Χμμμμ… Για να δούμε πρώτα τους στόχους. Οι στόχοι ήταν να φτιάξουμε εφαρμογές για όσα υπουργεία το επιθυμούν για να γίνει η καθημερινότητά τους πιο εύκολη. Ακόμα, ένας στόχος ήταν η στυλιστική και η οργανωτική αναδιοργάνωση του φόρουμ.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι κάναμε!! Για το υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Αμύνης υπήρχαν ήδη εφαρμογές. Στο υπουργείο Νέων ετοιμάζαμε μια εφαρμογή, αλλά λόγω του απροόπτου ότι το smartphone/tablet (δεν ξέρω ακριβώς τι ήταν) δεν ήξερε να κολυμπάει όλη η δουλειά που έκανε η WorstNightmare χάθηκε στον βηθό της θάλασσας. Στο φόρουμ έγινε μια άτακτη απενεργοποίηση των μελών του, αλλά η ευθύνη δεν είναι του υπουργείου, γιατί δεν ευθυνόταν το υπουργείου. Με λίγα λόγια, είχαν ληφθεί αποφάσεις για το φόρουμ χωρίς να μας ενημερώσουν. Όπως συνομίλησα με κάποιους, με ρώτησαν γιατί δεν παραιτήθηκα. Εδώ θα σας απαντήσω πως πρέπει να ακούσεις πρώτα τους άλλους και μετά να πάρεις αποφάσεις. Έτσι, τους έδωσα ένα στενό χρονικό περιθώριο να απολογηθούν και αν ήταν πιστικοί δεν θα υπέβαλα την παραίτησή μου. Πέραν από τα παραπάνω που δεν χρεώνονται στο υπουργείο, αλλάξαμε τις βαθμίδες και τις ομάδες στο φόρουμ, καταργώντας τα άχρηστα, ανανεώνοντας αυτά που έπρεπε να υπάρχουν και δημιουργώντας νέα. Όσον αφορά το φόρουμ, όπως καλά γνωρίζεται υπήρχε μια διαμάχη, γι’ αυτό μετά από αίτημα των πολιτών, έγινε η προσπάθεια δημιουργίας μιας ομάδας που θα διαχειρίζεται το φόρουμ.Οι περισσότεροι την χειροκρότησαν, ενώ κάποιοι άλλοι δεν ήταν ικανοποιημένοι.

Εδώ να αναφερθώ σε κάτι που ανέλαβε ο mindfox και είναι μια πολύ καλή εφαρμογή. Σκεφτήκαμε πως θα μπορούσε το κάθε υπουργείο να βγάζει τα "νέα" του σε μια ξεχωριστή καρτέλα στα Feeds που θα αφορά μόνο τα υπουργεία. Δεν γνωρίζω πότε θα είναι έτοιμη η εφαρμογή...

Τελειώνοντας, να ευχαριστήσω όλους εσάς, με τους οποίους μιλήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις και καταφέραμε να βρούμε μια άκρη και να υπενθυμίσω σε όλους τους υπόλοιπους πως πάντα υπάρχει ο δρόμος της συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων και δεν χρειάζεται να μαλώνουμε και να φαγωνόμαστε. Αυτό νομίζω είναι το κλειδί της «επιτυχίας» το να ακούς τον άλλον και να μπορείς να κάνεις διάλογο μαζί του για να δείτε ποιος έχει δίκιο.

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας! Δεκτές όλες οι κριτικές! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

Εκ του υπουργείου,
teobest1 (Υπουργός / Συντάκτης)
Jimkats1 (Υφυπουργός)
WorstNighmare (Υφυπουργός)
Ksopateras (Μέλος)
Manos0101 (Μέλος)
Mindfox (Μέλος)