[UPDATE] Kérés a leendő elnöktől

Day 1,718, 11:31 Published in Hungary Hungary by kisborok
Kedves Leendő Elnök!

Csak azt kérem tőled, hogy legyél elnök, és viselkedjél és cselekedjél felelősségteljes elnökként. Ha kell mutass példát. Tartsd szem előtt, hogy az elnöknek mindenben meg kell felelni. Ezt várják el tőled, még ha lehetetlen is.
Légy megfontolt.
Mindehhez kitartást!

UPDATE: ami még nagyon fontos az a többiekkel való együttműködés. Értem ezalatt azon embereket, akik kormányközelben dolgoznak, régóta ott dolgoznak, és már van kis jártasságuk bizonyos dolgokban, valamint a kongát.
Nem egy emberként kell megváltani a világot, hanem másokkal együtt.
Tessék hallgatni bizonyos emberekre. Ja és nem árt jóban lenni az "ellenséggel", olyan társainkkal, akik bár máshogy gondolkoznak, más párt tagjai, de nekik is az a céljuk, hogy mindannyiunknak jobb legyen.

Kedves Játékosok!

Tőletek pedig azt kérem, hogy ha lehet, ne bántsátok ha egyszer-kétszer hibázik. Ha nem nagy hibák ezek, akkor adjunk esélyt neki a javításra.

Köszönöm!

Kisborok voltam.

ui: Kedves Kommentelő Olvasó! Kérlek téged, hogy az elnökjelölteket ne bántsd a kommentjeiddel. Mind1, hogy eddig mit csináltak, azt hogy csinálták. Az lesz a lényeg, hogy ha megkapják a lehetőséget, akkor hogyan élnek vele.
Köszönöm!