Кандидатура за председника еСрбије - састав Владе и завршна реч

Day 1,718, 10:01 Published in Serbia USA by Strahinjic Banovan

Поздрав о/

У претходна 4 текста сам написао разлоге моје кандидатуре за председника еСрбије и програм рада Владе коју ћу формирати ако добијем подршку на изборима. Ред је да завршим процес кандидовања објављивањем састава Владе.

Желео бих пре тога да се захвалим странкама које су подржале моју кандидатуру, а то су, редом по којем сам добијао подршку: Српска Монархистичка Странка, Српска радикална странка, Српска Народна Одбрана, Српска Револуционарна Партија, Акциони Покрет, е-КАФАНА, Комунистичка Партија еСрбије, еХајдучија, Странка Здравог Разума, Расна Говеда еСрбије и Српски Покрет Четника. Наравно, ја излазим на изборе као кандидат странке чији сам члан и оснивач, Српске Патриотске Лиге.

Од свих набројаних странака, функционере у Влади еСрбије ће имати еХајдучија и СПЛ, остале странке су безусловно подржале моју кандидатуру, док је једини услов АП и СЗР био да имају директан увид у рад Владе али без икаквих функција и задужења у оквиру исте.
Морам да напоменем још да сам ја лично подршку тражио само еХајдучији са ове листе, а са СНО сам био у контакту још и за претходне изборе. Мој позив нису прихватиле Странка Сложних Србаи Само Србија, којима сам понудио учешће у формирању Владе, као ни Уједињена еСрбија, којој сам понудио да ме подрже под истим условима под којима су ме подржали АП и СЗР.Прелазим на оно што, надам се, већину интересује, тј. састав Владе.

Министарство одбране

- Двојац задужен за ажурирање новина Мин. одбране:

ProDeran, Mars Gradivus (помагаћу им и ја, а можда се овде придружи још неко ако буде било потребе)


- Тим задужен за организацију војске:

svetlanadenis, Pegavac, Antic Dragan, PunishaSRB, dorks, Kapetan_lo, Nemke_BG

Ово су људи који већ имају исксутва у раду Мин. одбране и они ће бити ту, заједно са мном, да усмере играчки млађи део екипе и уведу их у посао. У овом саставу ће бити још 3 искуснија играча, потпуно ванстраначких личности, који желе да помогну, али су ме замолили да јавно не саопштавам њихова имена.

Играчи који ће добити прилику да се искажу и наметну својим радом су:

deki91, TmHwK20, ZkkobacDS, nemanja120, Dzoni996, Andros95, Digital Lemon


- Тим задужен за организацију цивила и резервиста:

Danijela 89, Volh, Jeras1, Don Beli, Sima_Opaki, Kiki91, Babalj, -Zevs-, Ralle72, GoGame, ArkanDefenderМинистарство спољних послова:

Двојац министара ће бити оличен у играчима Mister Terminator и dukaman. Они ће имати приступ Влади и координисаће рад овог министарства, као и рад амбасадора.

Амбасадори које ћу поставити лично, имаће знатно активнију улогу у раду МСП, али неће имати приступ Влади (због бројности). Имаће посебан канал на коме ће координисати своја задужења са министрима и са мном. Амбасадори ће бити задужени за поједине државе или скупине држава.

Мађарска: Cookies Revenge
Шпанија: Yura Zver
Русија: Vladislav Milovanovic 83
Савез Terra (без Русије): igste
Словенија, УК, Шведска, Португал: Hostilian
Црна Гора и Реп. Македонија/БЈРМ: Petar Popara Crni
САД: Giorgioch
Хрватска: The Other One
Румунија: Egocentric
Грчка: Dragon85
Бразил: dasa1234567890
Индонезија, Тајланд, Кина, Пакистан: амбасадор за ове државе ме је замолио да остане анониман
Аустрија: lebronbryant

Од интересантнијих држава за Србију, нема амбасадора у Пољској и земљама ЦоТ. За ове државе активно тражим амбасадоре и већ имам нека решења, али чекам коначне потврде. Уколико они одбију моје понуде, наћи ћемо замене или пребацити дужности на неке од већ поменутих амбасадора. У сваком случају, о свакој промени тима ћете бити обавештени.Министарство економије:

Ludak021, ZordanKV, remaa, Zarkobdp, Cucko_mNe89, pevec2, Shtula, FEDELISSIMI TEMERINМинистарство унутрашњих послова:

Dimitrij Ivanov, Demollition, dejan.banovani

Овде очекујем одговор још једног играча, а позивам и све вас који бисте желели да се придружите тиму који ће покушати да искорени купопродају гласова и контролише поштовање правила која ће се усвојити у организацији војске да ми се јавите поруком. Ја ћу свакако проширити тим још неким именима уколико победим на изборима о чему ћу вас благовремено обавестити.Министарство информисања:

УНеС је одредио играче: serbiankid и marko1996

Њима ће, ако буде потребе, с обзиром да имају већ задужења у другим министарствима, помагати ProDeran и Cucko_mNe89, такође предложени од стране УНеС-а.Министарство образовања:

JelenaTecic, CHRISTIANE.F, Veprina22, Hanibal LA уз почетну помоћ ProDeran-aСаветници:

Serbian Vitez, Cookies Revenge, Gospodar22То би било то. Ако нисте прочитали за шта се залажем, прелистајте моја 4 претходна текста, у њима је све детаљно написано.

Вас, моје сународнике, српске патриоте, позивам да ми дате глас уколико сматрате да сам најбољи човек за позицију председника наше виртуалне државе у следећем месецу.

Свим мојим противкандидатима на изборима желим срећу и надам се да ће ови избори протећи у коректној атмосфери у којој ће свако гледати да подржи свог фаворита, а не да облати оног ко му је/јој противник.

о7