Vidovdanski saziv, kandidatura u Slavoniji-Keskese

Day 1,706, 13:04 Published in Serbia Switzerland by keskese

Pozdrav eSrbima i ostalim eManjinama!

Ovaj tekst je deo predizborne gungule koja ce vas zadesiti u sredu, 1709. dana.

Jedan od mojih ciljeva u igri, postati kongresmen, sam ispunio proslog meseca. Ako se ne varam, to sam uspeo iz 4. pokusaja. Tri pita sam gubio od prakticno nepoznatih igraca, daleko manje iskusnih i sa znacajno manjim ''stazom'' u eRepu. Gubio sam jer su moji konkurenti placali za glasove.

Ako ti neko lupi samar, okreni i drugi obraz
... ali sta ako ti udari i drugi??


Naravno, apelovanje da se glasa za mene jer sam (nedozakazano) posten i da su potrebni novi ljudi, nije pomoglo. Zato sam krajem jula placao za glas i po 111q6 tenkova, verovatno se neki secaju. Nisam pravio konacan obracun, ali mislim da sam potrosio 50-ak gold-a.

A sad rec, dve o mom ucinku u vidovdanskom sazivu 🙂
1) Broj drzavljanstava koje sam mogao da dam/prodam je 36. Prostom racunicom da sam to radio po ceni od 5 golda za strance, vratio bih ulozeno 3 puta. Broj drzavljanstava koje sam odobrio je 0-nula.
2) Broj zakona koje sam predlozio je 2. Prvi predlog je rutinsko prebacivanje para na racun NBS u vrednosti od RSD 400K sto je usvojeno. Drugi predlog je povecanje income tax-a sa 8% na 10% u trenutku kada su prihodi drzave u padu jer smo izgubili 4 od 9 resursa. Glasanje je u toku, nemam podrsku predsednika u vidu shout-a, nisam konsultovao MES i ovo nece proci. Da pojasnim, trenutno se prebacuje po 200-300K na racun NBS-a....
Bottom line, nisam prodao nista, predlozio sam ''patriotske'' zakone. Tacka.

Pitanje vezano za sledeci saziv 🙂
Da li cete mi poveriti jos jedan mandat, a da vam ne placam za vas glas kao prosli put po 111q6 tenkova?? Ko je ovde posten? Ja koji sam svoje nedokazano postenje placao debelo ili oni koji su mi se javljali i trazili donaciju?

Pozivam vas da mi date jos jednu sansu. Kandidat sam u Slavoniji, ispred Stranke zdravog razuma.
Ono sto sam spreman da platim je iskljucivo karta do Slavonije i nazad, a obecavam da necu prodati srpski sveti pasos i da necu predlagati lose zakone. Ako pobedim, 5 golda cu donirati NBS-u.

Keskese