[CP]Mesaj pentru Romani + Noul Guvern

Day 1,699, 06:14 Published in Romania Switzerland by Impressyo

Intr-un final am reusit. Am devenit presedintele Romaniei.
Multumesc tuturor persoanelor ce m-au sustinut si incurajat, pornind de la cei ~750 votanti ai mei si terminand cu persoana care m-a sprijinit incontinuu cu sfaturi, idei si fapte in aceste ultime 3 saptamani de zile: lego-kun.

Am fost sustinut de alianta formata din Partidul Liberal – eRomanian Brainstorming Party – Partidul Roz pentru castigarea presedintiei tarii, insa nu am reusit sa adun decat 734 voturi (31.53% din numarul total de votanti), insuficiente pentru a deveni seful statului.
Eadrik a adunat 975 voturi (41.88% din numarul de votanti), la o diferenta de 241 voturi de mine. Nu comentez modul in care au fost obtinut, dintr-un simplu motiv: a fost banat pentru clone in ziua alegerilor.
Pe data de 6 iulie lego-kun a initiat legea de President Impeachment, iar congressul se vedea ca nu este in corcondanta cu eadrik, fiindu-i contestata legitimitatea sa. Am obtinut 27 voturi pentru demitere, respectiv 55% din numarul votantilor – precizez ca pentru demitere trebuiau cel putin 66% din voturi.
Astazi, la 9 zile de la initierea primei legi de demitere, nu pot spune decat aceste cuvinte: Multumesc parlamentului Romaniei pentru taria de care a dat dovada!
Eadrik a gresit ”constant” in aceste zile de guvernare, iar toate aceste lucruri i-au fost taxate de catre Congress in urma votului recent incheiat.

In privinta viitorului Romaniei, cum am spus si in articolul de ieri, sunt pregatit impreuna cu intreaga echipa de guvernare din aceasta luna sa facem tot posibilul pentru progresul Romaniei. Am reusit, dupa lungi discutii impreuna cu Templierii, The Matza Party, eRomanian Brainstorming Party si Partidul Liberal sa ne dam mana si sa cream un guvern de uniune nationala ce va asigura stabilitatea tarii din toate punctele de vedere. Repet, responsabilitatea functionarii acestui executiv format din membrii partidelor mentionate mai sus imi apartine in totalitate.

Prin urmare, sa va prezint intreaga echipa ce va conduce tara pana pe 5 august:
Country President: Hitman
vCountry President: alzena
Consilieri prezidentiali: djunioru, GeluRomanu, M Bogdan, mihail.cazacu, naufragiatu, Sas Dragos, Xul0
Ministerull Apararii Nationale: Santaandrei
vMoDs: vand3r, pista2, nemphis11, Patriotten, Sisk, thronus, Schmidt Bogdan, cristian toma, Abreak Ad Habra, Cassyo, Disper, TartaValentin, Rersh, PrivatKaze, maruseav
Guvernator BNR: Vircati
Ministerul Afacerilor Externe: lego-kun
vMOFAs: AlexZoar & bihorean
Ministerul Educatiei: mlendea horatiu & Cronoss
Ministerul Media: Romano Daco

UPDATE: Datorita faptului ca eadrik nu vrea sa dea parolele ORGurilor nationale, in scurt timp voi facet ticket pentru recuperarea parolelor si emailurilor acestora de la admini.

Hitman, presedintele Romaniei