[UPDATE 3]Más játékosok csapdája

Day 1,694, 22:35 Published in Hungary Hungary by kisborok

Kedves Játékosok!

UPDATE 3: konkrét személy neve kiszedve.
Először is elnézést kérek egy játékostól, hogy az ő nevét használtam és róla írtam nagyrészt a cikkben. Valamint, hogy a vote-ok gyűjtésére használtam a cikkemben.
A cikk nem a gyűlöletről szól!
Megkérnélek titeket arra, hogy vigyázzatok más játékossal. Ugyanis rengeteg shoutja és kommentje van. Ezek pedig hajlamosak szaporodni a reagáló kommentek hatására. Ráadásul most, hogy erep tetűlassú, még időnként osztódnak is a tieitek.
Ezért kérnélek titeket, hogy ne essetek bele a csapdáiba, és inkább hallgassatok, ha láttok írni tőle valamit. Ha a cikketek alá ír valamit, arra is csak legyintsetek.
Valamint arra is megkérlek titeket, hogy ne írjatok olyan kommentet ezen cikk alá, ami esélyes arra, hogy reagáljon rá az illető.
Nagyon szépen köszönöm. 🙂

UPDATE: Flying Cangaroo javaslata, hogy töröljük a barátlistánkról. Nem szép dolog az ilyen, tudom, de ha csak azért vagytok a barátja, hogy reagálhassatok (negatívan) a shoutjaira, akkor javaslom megtenni.

UPDATE 2: félő, hogy egyesek azt hiszik, hogy ez egy ember elleni támadás, tőle való elfordulás akar lenni. Pedig csak bizonyos embereket és a velük esetleg konfliktusba kerülő embereket akartam védeni ezen cikkemmel. Nem éppen másokkal van a bajom, hanem azzal, hogy időnként hajlamos vagyok negatívan reagálni az írására. Ezért akartam figyelmeztetni másokat. Félek, hogy félreértelmeztétek amit írtam. 😒

Kisborok voltam.
ui: Ez is egy lépés lenne a csendes nap felé.