Predsedniška kandidatura

Day 1,683, 12:49 Published in Slovenia Slovenia by Abutre

Spoštovane državljanke in državljani republike eSlovenije

Ker se bližajo volitve za predsednika republike, sem se odločil, da se tokrat sam poizkusim. Res je, da sem nazadnje, ko sem bil predsednik republike eSlovenije zatajil. Postavil sem RL pred igro, kar mislim, da je čisto nekaj vsakdanjega, čeprav Vas večina tega ni razumela. V prihajajočem mesecu nimam načrtov za mojo odsotnost. Ni nobenih načrtov za dopust, saj ga letos ne bo veliko oz. se bo moj dopust dalo prešteti na prste ene roke. Že zdaj lahko povem, da bom odstoten vsak dan od 7h – 9h zaradi priprav na novo sezono in nekje ob 18h – 19h zaradi relaksacije, če lahko temu tako rečem.

V nadaljevanju članka vam bom predstavil ekipo in načrt dela.

Predsednik: Abutre
Podpredsednik: Colonel Bruce
Svetovalec za Nacionalno varnost: Fight4

Ministrstvo za obrambo
Vodstvo: System Shutdown, ebutaljib, exclusive
Naloga ministrstva bo še naprej redno posodobitev ukazov v časopisu ter deljenje državljanom v obliki hrane in orožja. Kot je bila praksa do sedaj bomo tudi ta mesec imeli poveljniki skupni IGM v katerem bomo razpravljali o vojaških načrtih, naši obrambi ter pomoči zaveznikom. Sledili bomo ukazom ONE in zaveznike v vojnah poizkusili kar se da najbolj učinkovito podpreti.

Ministrstvo za notranje zadeve
Minister: Dunci
Naloga ministrstva bo kot je v sedanji praksi obveščanje kongresnike o glasovanju, podeljevanje CS. Ker nam ne grozi PTO, bo imel minister več ali manj lahko nalogo, a pri vsaki nalogi se lahko zgodi kaj ne pričakovanega.

Ministrstvo za finance
Minister: apzfpk
Pomočnik: Dr.jovanotti
Minister je stari maček na tem področju. Še naprej bo skrbel za vojaško financiranje, imel nadzor nad posojili ter nakazovanjem denarja za nakup sredstev za Ministrstvo za obrambo

Ministrstvo za zunanje zadeve
Minister: SmoothZiga
Na obzorju so nova zavezništva in zelo pomembno bo, da si s pravo diplomacijo ustvarimo dober položaj pri novem zavezništvu. Pomembno je, da si izberemo zavezništvo, ki nam bo ustrezal in v katerem bomo imeli tudi neko besede. Ena od nalog ministrstva bo podaljšati pogodbo z Italijani in najti ustrezno rešitev glede Švice.

Ministrstvo za šolstvo in razvoj
Minister: linuxmint
Pomočnik: Zlehty
Dosedanjega mačka na tem položaju bo zamenjal linuxmint. Do sedaj je ministrstvo izobraževalo in našim novim igralcem pomagalo premagati nove ovire in jim dajati nasvete za naprej, in to bo naloga tudi zdaj. Dela ministrstva ne bom nič spreminjal. Verjetno lahko pričakujemo manjši Baby boom, saj so pogovari o tiskanju letakov ter plakatov, poizkusili pa bomo tudi pridobiti nazaj naše stare igralce tako, da se bo uporabnikom foruma poslalo zasebno sporočilo in jih s tem privabiti in zadržati nazaj v igri.

Urad za informiranje
Kot že samo ime urada pove, bo naloga informiranje igralcev o dogodkih v ReS in ostalih dogodkov po svetu. Poizkušali bomo biti kar se da aktivni in pisati članke minimalno enega na teden. Urad bo vodil SIKARSI, pomagal pa mu bo DRAVOGRAD.

Največji pomen bo vlada namenila novim zavezništvom, kar bo tudi naša glavna naloga. Seveda se bomo o vstopu v zavezništvo odločali vsi državljani in državljanke ReS. Ena od naloga vlade in general štaba ReS bo najdi primerno financiranje za enote, ki bodo imele člane z tovarnami raket. Tu ne govorim v obliki golda, ampak v obliki tankov. Naj opozorim, da se te tanki ne bodo delili kar tako po domače, da bodo lahko igralci zapravljali te tanke potem za BH. Te tanki bodo namenjeni za obrambo ReS v kolikor bo to potrebno. Sankcije za kršitev in zavajanje (glede porabe tankov in porabe raket) enote oz. posameznega člana enote lahko pripelje tudi do tega, da enota ne bo upravičena do financiranja.


Upam, da bi eSlovenija imela obliko kot jo vidite na sliki. Švici bomo odstopili dve regiji za kongres, najverjetneje pa bosta ti dve regije tudi povezani in jim bomo tako omogočili, da izkoristijo oba bonusa.

Vem, da je načrt zelo podoben zadnjim kandidatom, tople vode pač ne moram odkriti.

Predsedniški kandidat,
Abutre