[UPDATE] Teszteljük a botot! (nem magyar ÁP-sok)

Day 1,679, 01:53 Published in Hungary Hungary by kisborok

Kedves Játékosok!

UPDATE: Q6 kajához is hoztam létre táblázatot. Alul látható a füle...
Talán próbáljuk akkor azzal előbb...


Bár láttam valahol cikket, melyben egy ticketben adminék azt ígérték, hogy hamarosan változtatnak a gazdasági modulon, ezért addig jó lenne tesztelni a botos árakat.
Ami legjobban érdekel jelenleg az magyar piac. Nem magyar ÁP-val rendelkező játékosok vajon mennyiért tudják eladni a botnak a Q6 kajájukat fegyójukat a magyar piacon. Ugyanis, ha magasabb áron tudják eladni, akkor megérné nekik, ráadásul a jelenlegi 15%5% VAT-ot, befizetnék a magyar kaszába... (persze nem szeretek ilyeneket kijelenteni, mert félek, hogy sokkal alacsonyabb az az ár, amin a bot veszi a dolgokat és az egész felesleges. 🙁 )
Készítettem egy táblát, amit azon magyarok töltögessék, akik nem magyar ÁP-val rendelkeznek és volna pár Q6 kajájuk fegyójuk teszteléshez... Feltételezem, hogy egykor magyar ÁP-val rendelkeztek, így tudnak kirakni a magyar piacra...
Kérném, hogy amelyik áron kirakjátok a kaját fegyót, azt a sort töltsétek ki. A "Vesz a bot?" oszlopba kérném a "teszt" szócskát írni, valamint ha lehet, a neveteket a "Ki teszteli/tesztelte?" oszlopba. Ha megvárjátok az óra 50-et (ekkor szokott a bot venni kb 1 percig, de a biztonság kedvéért várjatok 55-ig), akkor írjátok be a "Vesz a bot?" oszlopba, hogy vet-e a bot... :
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AobA2aI2EUFMdEVQcGhDbzA4YTFIUnZBcmlZcl9mVGc
ennek is a Magyar Q6 kajapiac (külföldi ÁP) nevű lapját nézzétek...

Fontos: erep idő szerint 23:50-kor és 0:50-kor nem vesz a bot!

Köszönöm a segítséget!
Ha javaslatotok van a táblával kapcsolatban, akkor kérném jelezni, de ne módosítsátok a tábla szerkezetét... Köszönöm!


Kisborok voltam