[Candidatura CP] 9Stars!

Day 1,657, 12:28 Published in Romania Romania by iAntonio
Salutare Romania,

Prin acest articol doresc sa imi anunt oficial candidatura pentru Presedintia eRomaniei din partea partidului The Matza Party.

Vin iar alegerile, dar vine si o luna grea pentru noi, contand foarte mult si inactivitatea multora din aceasta perioada pusa pe seama vacantelor, examenelor etc.

Cativa dintre voi ma stiu foarte bine, nu am aparut de nici unde peste noapte, nu plec niciodata la drum daca stiu ca nu sunt in stare, dovada este si ce am facut pentru The Matza Party, iar despre activitatea mea in acest joc nu se poate indoi nimeni.

Doresc sa le multumesc celor din eLegiunea Arhanghelului Mihail, Templierii si Forta Democrata Romana pentru sustinerea acordata in aceasta luna si sper ca impreuna sa ne descurcam cat mai bine.

Echipa guvernamentala va fi formata din cetateni capabili si activi, pentru care imi voi asuma raspunderea iar daca va exista intelegere si comunicare intre toti, sunt sigur ca nimic nu poate merge prost.

Obiectivele noastre pentru luna asta nu vreau sa fie fantezii sau alte lucruri de genul asta.

1. Pe plan militar va fi nevoie de o reevaluare serioasa a situatiei pentru ca eRomania se confrunta cu o situatie destul de dificila in luptele cu ungurii. In timpul acestui mandat al lui exxeboy am reusit sa le tinem destul de mult timp regiunile, iar actiunea lor din Franta a fost incheiata de catre americani. Ii felicit pe aceasta cale si pe exxeboy impreuna cu Claudiu976 si echipa guvernamentala pentru tot ce au reusit luna aceasta. In continuare va urma sa decidem ce e mai bine pentru noi toti, iar orice viitor pas important facut de noi sa fie discutat impreuna cu Congress-ul si SMR.

2. Pe plan diplomatic - Ministrul de Externe ce va fi propus de mine, va avea obligatia sa continue sa lege cat mai bine relatiile cu toate tarile EDEN & TERRA, dar sa existe o comunicare buna si cu restul tarilor, inclusiv cele din ONE sau proONE.

3. Pe plan economic si intern dupa cum stiti, nu stam chiar deloc rau, in ultimul timp nu s-au mai dat legi de donatie, in BNR fiind in continuare suficienti bani. Vom continua achizitionarea de arme pentru un stoc cat mai sigur. Pentru ca toate legile sa fie votate asa cum trebuie si sa nu se mai voteze repede atunci cand e nevoie de Hold, am creat si un doc pe care toti congressmanii il pot accesa, gasindu-l pe #eRo.Congress. Nu am uitat nici de Monitorul Oficial, pe care as dori sa fie cel putin un raport saptamanal, astfel toti cetatenii eRomaniei sa fie la curent cu situatia curenta legilor.

Echipa guvernamentala va fi prezentata mai jos, probabil in timp vor mai fi mici modificari:

MoD
- Fagiani
- addarian

vMoD
- exxeboy
- Little_Hobbit
- Schmidt Bogdan
- vand3r
- RazvanAlin
- tora0213
- cristi4seby
- ROMVLVS
- Cristian Toma
- ThOrNus
- LifeDrainX
- Drakonian2
- Privat Kaze
- pista2
- eadrik

MoFA
- Bogdan Sabo
- Ciufulitu

vMoFA
- FreeGigi
- Privat Kaze

Guvernator BNR
- MrBogdan

Ministerul Media
- Roman Daco

Monitorul Oficial
- Molumze

Ministerul Educatiei
- Pabababum

Consilieri militari
- just-me
- LUC DA
- alpho
- Equimanthorn

Va astept la vot pe data de 5 iunie!Cu stima,
9Stars.