Situatia globala - ziua 1633

Day 1,633, 00:23 Published in Romania Australia by Damian Gaby

Iata situatia la inceputul zilei 1633:

1. ROMANIA
Dupa ce s-a pierdut luta in CH, Romania a pierdut initiativa si ungurii au atacat ieri in Maramures, dar nu isi prea dau interesul. Vom apara cu succes provincia. Nici in RW-ul din SGP nu se rup ungurii in figuri, asa ca pe moment, lucrurile stau binisor pentru noi.

2. UNGARIA
In afara de ce are cu noi, Ungaria mai are deschis un RW in Picardy de francezi care conduc cu 3-2 si unul in Brasilava deshs de slovaci care conduc cu 3-1. De asemenea, Franta a atacat Ungaria in Paris Isle of France si conduc cu 3-2.

3. POLONIA
Dupa ce au scos USA din Danemarca, Polonia isi continua marsul inspre teritoriile americane trecand acum in Anglia si atacand North East of England . Lupta este inca la inceput.

4. SERBIA
Sarbii au trei RW-uri deschise acum, de Muntenegru in Montenegrin Coast unde conduc cu 5-0, de Bosnia in Brčko District unde scorul este tot 5-0 pentru sarbi si de croati in Northwest Croatia unde scorul este 7-0 pentru sarbi.

5. CHINA
Doua RW-uri in China, unul in Ryanggang deschis de Coreea de Nord care conduce cu 2-1 si unul Yazd deschis de Iran care conduce cu 3-1. De asemenea, China a atacat Indonezia in Luzon, conducand cu 4-0 acum.

6. USA
Usa a pierdut ieri tot ce avea in Danemarca in fata Poloniei. Acum e atacata in Anglia de catre Polonia, lupta fiind la inceput. Au trei RW-uri deschise, toate fara sanse deshise de francezi in Aquitane, de spanioli in Asturias si de mexicani in Baja.

7. CROATIA
Vazand ca nu reusesc nimic contra sarbilor, Croatii i-au atacat pe sloveni, lucrurile mergand bine. Acum ataca Styria and Carinthia unde conduc cu 4-0. Au si un RW deschis de sloveni in Slovenian Litoral care este la inceput.De remarcat ca Moldova a atacat Ucraina azi in Bukovina, scorul fiind de 3-3.
Asta a fost situatia de la inceputul zilei de azi. Sa tinem pumnii armatelor noastre contra ungurilor!