Уводно обраћање председника у мајском мандату

Day 1,631, 08:15 Published in Serbia Serbia by Predsednik eSrbije


Поштовани грађани еСрбије,

Желим најпре да Вас поздравим и да Вам се захвалим на указаном поверењу на мајским председничким изборима, као и да честитам свим противницима на освојеном заиста озбиљном броју гласова.

Обзиром на континуитет тима који је водио државу у априлском мандату, а и из ранијих обраћања сада већ бившег председника 🙂 Милана85, знате какве смо планове зацртали и од којих не одустајемо.

Постоје одређене кочнице у савезу у вези са нашим намерама, али ми предуго чекамо на нове ресурсе, предано смо помагали савезницима у претходном периоду, једноставно не би било фер да још чекамо на наше походе ка Италији.

Последња два дана дешавају се крајње необичне ствари у вези са постављањем закона за природног непријатеља, чега сте и сами сведоци.
Нећу да улазим у теорије завере, администратори су одговорили на следећи начин, 🙂 , скјуз мај инглиш.

Конгресмен који је предложио закон је такође добио занимљив одговор.

Тако да, надам се да ће појединци ускоро имати прилике да испуцавају базуке у походу на нове ресурсе уместо у зид 80-20 у Брчком. 🙂

Што се тиче састава тимова, појединци су узели заслужени одмор у односу на претходни месец, има и неких нових лица, у плану је да нам се прикључе још неки људи које сматрамо да могу допринети бољитку наше е-нације 🙂 , о чему ћете бити правовремено обавештени.


Министарство одбране - danijelkg, Pati Saijic, demokrata, Sventovid, zoran69, Sitno, bernoldi_salieri, Simonovic94, Marko-mare, svetlanadenis, Chappy_88, Antropos, Crank DJ, Emparor Leonida, uveta, plјackas
Саветници: zarns и Nemke BG

Министарство спољних послова – coolinbun, Baltazar8, Vojvoda Prijezda, Splindza

Министарство унутрашњих послова - Amd Sempron, Royal Lion, KaiserNS, Nemcca, JovanaKrstitelj, Trnko, mr.swoop, Ilic012, mali hoffman , ralle72 , daca, hajducica93, ratepv

Министарство економије - dr00klo, Antropos i remaaa

Министарство образовања - Simonovic94,

Министарство информисања - New-and-Now, Sumnjivo_Lice

Заменик председника - Milan85
Саветник председника - purebgЈуче је одржан састанак савеза на коме сам изнео наше планове, а одржавају се и, сада се може рећи свакодневни састанци са ВеС-ом у оквиру договора о новом начину плаћања, надам се много праведнијем и стимулативнијем за јединице у односу на систем буџета који се користио током дужег периода.
Наредни састанак је заказан поново за вечерас, радимо, радимо, радимо 🙂

Што се тиче промена у економском делу, најозбиљније разматрамо смањење пореза на плате, то би требало да буде спроведено у наредних неколико дана, надам се на задовољство већег дела грађана.

Тим МУП-а је на окупу, тако да можете очекивати честе поделе, уосталом тим је одрадио одличан посао у априлу, нема сумње да неће наставити тако и у мају.

Увели смо нека нова лица и у МОД тим, и могу рећи да сам изузетно задовољан како све то функционише од првог дана.
Желим овом приликом да се захвалим свим девојкама и момцима у тимовима који предано раде велики посао.

Овом приликом желим да поздравим напоре америчког народа и American Freedom Aliance и њиховог председничког кандидата General Cartman Lee-ја ка заокрету еУСА спољне политике и тежњи приближавању еУСА еСрбији, ONE HQ и савезницима, за шта су добили велику подршку америчког народа.
Уједно позивам све грађане еУСА који деле њихове ставове и тежњу ка пријатељству са еСрбијом, да попуне следећи формулар


Ето, толико за ово уводно јављање 🙂 обзиром да ме многи знају као врсног новинара, са једним чланком, додуше, желим само да Вам поручим:
Будите позитивни, не будите негативни!


Свако добро,
зигазага