[Haiducii] Concurs de creație

Day 1,624, 12:53 Published in Romania Romania by ConstantinBA
--- fundal sonor recomandat ---

Salutare cititori!

Unitatea Militara Haiducii (atat cea din Romania cat si cea din Republica Moldova) a hotarat sa isi caute un nou avatar al unitatii, iar pentru aceasta are nevoie de ajutorul tău.

La ce ne-am gandit? La un concurs de creatie, bineinteles!

Oricine poate participa cu conditia sa fie haiduc sau prieten al haiducilor, iar cerinta este una foarte simpla: sa vina cu o propunere pentru noul avatar (in principiu o imagine prelucrata intr-un program de genul Photoshop). Pentru inscriere trebuie doar sa plasati un comentariu la acest articol cu link-ul spre imaginea propusa.

De ce ai face asta? Pentru ca vom da fi premii! Marele premiu, pentru cea mai reusita imagine va fi in Gold , iar pentru restul participantilor avem pregatite niste tankuri Q6 nou-noute.

Concursul de creatie incepe in acest moment si se termina in ziua 1630, ora 23:59 (ora eRepublik). In ziua 1631 va fi publicat un nou articol cu toate propunerile, iar votarea se va face in interiorul UM Haiducii. Dupa aceea se vor anunta castigatorii.

Pentru inspiratie puteti vedea aici vechiul avatar al unitatii.

Spor la lucru!Si la final va prezint descrierea oficiala a UM Haiducii realizata de catre haiducița noastra ramona.alexandra:

Stimate cititorule, Inainte de orice, vreau sa stii ca suntem incantati ca ai devenit parte din aceasta mare lume a eRepublikului, si ai ales sa iti reprezinti tara chiar si atunci cand puteai capata prin e-nastere orice cetateniei ti-ai fi dorit in viata de zi cu zi. Faptul ca iti accepti originile si vrei sa ajuti la consolidarea Romaniei/Republicii Moldova intr-o lume virtuala te face de la inceput unul dintre noi.

Cat despre noi, e prea greu sa iti dovedesc prin cuvinte ce se ascunde in spatele click-ului de aplicatie, dar esti liber sa vii, macar in vizita, sa ne cunosti. Suntem o mare familie ce devine in fiecare zi mai unita. Luptam alaturi si nu uitam nici o clipa sa ne distram, caci, pana la urma, e un joc.

Rasfoind o carte de Istorie a neamului nostru vei intalni nume precum: Gruia Novac, Toma Alimos, Iancu Jianu, Iorgu Iorgovanu. Ce au in comun toate aceste nume pe langa faptul ca ne fac cinste? Sunt numele unor haiduci iubiti de popor, dar dispretuiti de cei ce foloseau puterea si pamanturile doar pentru resfatul propriu. Sunt luptatori pentru dreptate si egalitate, pentru eliberare si schimbare. Haiducul prin definitie este un spirit liber, incoruptibil si caritabil. Si, ca sa fie clar, nu furam nimic, de la nimeni! Asa ca haiduc nu poti deveni prin aderarea la aceasta unitate militara, haiduc esti prin ceea ce simti si gandesti. Nu iti impunem nimic (deci nu trebuie sa te muti in padure sau in pestera) pentru ca daca te integrezi in comunitatea noastra esti deja tot ce ne dorim.

Deci, bine ai venit, jucausule! Ai nimerit chiar unde iti este locul atat timp cat vrei sa traiesti aceasta aventura intr-un colectiv unit si cooperant. Nu cerem prea multe de la tine, doar sa fii activ, sa te implici atat in discutii cat si in celelalte activitati ce se intrevad. Nu cerem sa faci minuni! Dar daca insisti nu te vom opri... Fiecare a inceput de jos pentru a ajunge in varf, si suntem constienti ca nimeni nu s-a nascut invatat si chiar nu ne credem profesori, dar putem sa invatam impreuna, fiecare din experienta celuilalt. Nu iti fie frica sa ceri un sfat, suntem alaturi de tine si ne dorin sa te dezvolti individual cat mai bine pentru ca astfel vei contribui la o buna dezvoltare a nostra, ca intreg.

Ce avem de oferit? Un mediu stabil si propice unei dezvoltari trainice, un ajutor la nevoie, libertatea de a lupta unde vrei si cum vrei (mai putin impotriva eRomaniei si eMoldovei – ceea ce consideram ca este etic corect), posibilitatea de a-ti alege orice uniforma vrei (chiar daca avem si noi uniforma noastra, cu care ne mandrim, afisarea ei nu este obligatorie), o statistica saptamanala cu premii pentru cei mici si nu numai, si nu in ultimul rand, o gasca de prieteni dornici sa isi petreaca timpul liber impreuna cu tine.
Din cand in cand mai facem si cate o “haiducie”, dar te las sa afli singur in ce consta, insa sunt sigura ca iti va placea.

Altceva despre noi? Suntem oameni deschisi la minte si la suflet si ne place distractia. Si sa nu uit, avem si un imn, Zdop si Zdup - Doina Haiducului, ales prin vot democratic, dar daca ai o alta propunere suntem dornici sa o ascultam.

Ce ne dorim de la tine? E foarte simplu: devotament, respect si implicare. Noi nu mai suntem de mult o simpla Unitate Militara, mediul devenind unul familial, suntem prieteni, iar daca poti castiga o gasca de prieteni printr-un clik ce te opreste? Chiar daca jocul in sine la baza are o tenta agresiva, asteptam de la tine sa constientizati ca e doar un joc si nu un stil de viata, distractia e cea care conteaza si nu a face rau altora (chiar daca pentru unii si asta e o distractie). Sa cresti mare si cat mai competitiv!

Cine doreste ne poate intalni pe CHAT pe canalul #Haiducii (Rizon)

Nu e obligatoriu, dar daca doreste cineva poate "imbraca" uniforma (actuala a) Haiducilor... Aceasta o puteti vizualiza aici


Acest articol a fost publicat in Romania, Republica Moldova si Statele Unite ale Americii.