Ambient on/off

Join the new world

 

1st Hellenic Parade - Be There!

Day 2,066, 05:25 Published in Greece Greece by Ministry of Defense


Τους θερμούς μας χαιρετισμούς σε όλα τα μάχιμα μέλη της κοινότητάς μας,

Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάθε έναν από εσάς για την άριστη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια των προηγούμενων αποστολών και της κρίσης που ξέσπασε με τους βόρειους γείτονες μας. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την άμεση ανταπόκριση που επιδείξατε στις οδηγίες μάχης που δίναμε και φυσικά την εντυπωσιακή συνεισφορά σας στις μάχες. Ζητάμε να δείξετε κατανόηση σε κάποια μικρολαθάκια ή σε κάποιες καθυστερήσεις που πιθανώς έγιναν λόγω του ότι πάντα θέλαμε να επιτύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα για την πατρίδα μας.Στο θέμα μας τώρα ... Το Υπουργείο Άμυνας αποφάσισε να συγκαλέσει πανελλήνια συνάντηση την Πέμπτη 18/7 και ώρα 20:00 , με σκοπό :

1) Να συναντηθούμε όλοι μαζί και να τα πούμε πριν αρχίσουν να φεύγουν ακόμα περισσότεροι με τις άδειες του Αυγούστου. Η σύσφιξη των μεταξύ μας σχέσεων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την σταθερότητα της χώρας.

2) Να παρελάσουμε όλοι μαζί πολεμώντας σε κάποια σημαντική συμμαχική μάχη ή αν υπάρχει σε κάποιο δικό μας rw. Με τον τρόπο αυτό , όχι μόνο θα κρίνουμε κάποιο γύρο της μάχης με την μεγάλη ροή damage που θα έχουμε αλλά θα βοηθήσουμε και τη σύμμαχο χώρα Αργεντινή ( εκεί είναι ο στόχος να ρίξουμε ) που της χρωστάμε τη βοήθειά μας , αλλά θα δείξουμε και τη δυναμική μας ως e-χώρα.

3) Να ξεσκουριάσουμε λίγο και να εκπαιδευτούν όλοι οι πολίτες στο να συγκεντρώνονται μαζικά , να παίρνουν οδηγίες από τους εκάστοτε αρμόδιους συντονιστές και να πολεμούν σύμφωνα με τις σαφείς οδηγίες που εκείνοι θα τους δίνουν όταν,όπου και όσο πρέπει , ώστε να είμαστε ετοιμοπόλεμοι σε μελλοντικές απαιτητικές μάχες.

4) Να ενημερωθεί η κοινότητα για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στις σχέσεις μας με Σκόπια και Κύπρο και τις εξελίξεις που αναμένουμε στα 2 αυτά μέτωπα.Σημειώνουμε ακόμα ότι :

- Σημεία συνάντησης έχουν οριστεί τα ts με διεύθυνση ts.greekirc.com και voice.erepublik.gr . Και στα 2 αυτά ts θα υπάρχουν αντιπρόσωποι του Υπουργείου οι οποίοι θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους και θα κατευθύνουν ανάλογα με τις ανάγκες το damage. Επίσης , οδηγίες μάχης θα δίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και στα feeds μέσω shouts.

- Δεν σκοπεύουμε να ρίξουμε τίποτε παραπάνω από τα ff μας σε αυτήν την συνάντηση. Έχει γίνει πλέον σαφές ότι όλες οι καραμέλες που διαθέτουμε και ειδικά οι ρουκετοβόμβες πρέπει να φυλαχτούν από όλους τους πολίτες στις αποθήκες τους καθώς αναμένουμε σκληρές μάχες το επόμενο χρονικό διάστημα ( προσοχή βέβαια σε περίπτωση που λήγουν σύντομα ). Βέβαια , κάλο είναι να προσπαθήσετε να είστε γεμάτοι με διαθέσιμα ff !

- Θα δοθούν κάποια όπλα σε όσα νέα μέλη της κοινότητάς μας (Div 1-2-3) έχουν έλλειψη ώστε να τους δοθεί κίνητρο να συμμετέχουν σε αυτήν αλλά και σε άλλες παρόμοιες δράσεις στο μέλλον.

- Στις 8 θα αρχίσουμε να μαζευόμαστε , δεν σημαίνει ότι θα ρίξουμε και στις 8 ή στις 8 και ... Θα ρίξουμε όταν χρειαστεί , κάτι που θα καθοριστεί από την πορεία των μαχών που θα βρίσκονται σε εξέλιξη.

- Κατά τη διάρκεια της παρέλασης φοράμε το avatar που φτιάχτηκε γι'αυτό το σκοπό.- Μετά το τέλος της συνάντησης μας θα εκδοθεί άρθρο από το Υπουργείο που θα αναφέρει περιληπτικά τα σημαντικότερα σημεία.Με εκτίμηση,
η ομάδα του Υπουργείου Αμύνης (MoD)


Υπουργός: yellow roses
Υφυπουργός: poseidonsr, MarlboroGR
Σύνδεσμος MoD-MoFA: Asomac
Μέλη: omino, konlavd, THE MAD MANI, rob3aris
Εκπαιδευόμενοι: eforius30, GeorgeIV, Tr4nceKostas

 

Comments

Omino
Omino Day 2,066, 05:27

Πέμπτη 18/7 και ώρα 20:00 Η ΠΡΩΤΗ eΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΙΟΥΛΙΟΥ
http://goo.gl/0CoeK

~~~~~ chain shout ~~~~~

EllinwnPneumaHrwiko
EllinwnPneumaHrwiko Day 2,066, 05:34

ψ

Stoupakis Nikos
Stoupakis Nikos Day 2,066, 05:34

Ψήφος

Dali Salvador
Dali Salvador Day 2,066, 05:36

Είχα καιρό να δω προγραμματισμένη συνάντηση.

ο7

Omino
Omino Day 2,066, 06:00

ο7

Maj. Dimitrios Kaslas
Maj. Dimitrios Kaslas Day 2,066, 05:40

o7

SteffanoS
SteffanoS Day 2,066, 05:45

o7

Anatrixilas
Anatrixilas Day 2,066, 05:45

v

o7

Lakis Gavalas
Lakis Gavalas Day 2,066, 05:52

v

Guardian24
Guardian24 Day 2,066, 05:54

Καλό θα ήταν να φοράμε όλοι το ίδιο avatar.

Omino
Omino Day 2,066, 05:59

υπαρχει σκεψη να γινει και αυτο ... εχει δωθει οδηγια σε καποιον σχετικο να μας ετοιμασει κατι ομορφο

vasspana
vasspana Day 2,066, 05:56

τι είναι αυτό το ts.greekirc.com???

Omino
Omino Day 2,066, 05:59

neo ( sxetika ) ts

Omino
Omino Day 2,066, 05:59

θες να σε ξεναγησω το απογευμα ???

Manolis Papas
Manolis Papas Day 2,066, 05:59

server στο teamspeak

vasspana
vasspana Day 2,066, 06:02

όταν το πάτησα μου άνοιξε μια ιστοσελίδα, από εκεί μπαίνεις??

Manolis Papas
Manolis Papas Day 2,066, 06:07

όχι, μπαίνεις κανονικά από το teamaspeak και συνδέεσαι σε αυτόν τον σέρβερ.
Δες και εδώ: http://www.erepublik.com/gr/article/greek-teamspeak-server-2280357/1/20

F@nis
F@nis Day 2,066, 06:03

Είναι αυτό των ελεύθερων πολιορκημένων, εκείνων που κάποιοι θέλουν να τους φιμώσουν. Ξέρεις ρε vass εκείνα τα παιδιά που βρίζουν μάνες, σπίτια, σπάνε χέρια και πόδια αφού βρουν τη διεύθυνση και απειλούν, εκείνα που θα έρχονταν φαγωμένα φασολάδα στο summit και θα μας …δεν το συνεχίζω.

ARISTOMAXOS
ARISTOMAXOS Day 2,066, 06:11

δεν σε παιρνει να το συνεχισεις , εσενα ιδιως

F@nis
F@nis Day 2,066, 06:11

Εσένα ιδιαίτερα δεν παίρνει.

ARISTOMAXOS
ARISTOMAXOS Day 2,066, 06:17

τι θα κανεις ? θα με διωξεις απο την δουλεια μου ? ετσι δεν απειλησες ? μαζεψου και λιγο που ξυπνησες και ειπες να το παιξεις θυμα , γκιοζη

F@nis
F@nis Day 2,066, 06:22

Με τάπωσες. Εσύ τι θέλεις να μπαίνεις στο TS και να βρίζεις μάνες σπίτια παικτών και να τους απειλείς RL?

ARISTOMAXOS
ARISTOMAXOS Day 2,066, 06:29

δεν εκανα τιποτε παραπανω απο οτι μου εκαναν επισης , αλλο να λες μλκιες σε poke και αλλο να μαζευονται 3 νοματαιοι και να σχεδιαζουν πως θα καταστρεψουν την rl ζωη του αλλου , δε νομιζεις ? αμα ηθελε να σε δειρει καποιος δεν θα σε απειλουσε θα το ειχε κανει στα κρυφα , οπως προσπαθουν οι 3 που ανεφερα πιο πανω

F@nis
F@nis Day 2,066, 06:37

Τους τρεις να τους βρεις και να τους κάνεις ότι θες.
Στο TS δεν είχες κανένα δικαίωμα να βρίζεις αισχρά και να απειλείς και δεν μιλώ για μένα μόνο στις συναντήσεις του ΕΜ, ούτε εσύ ούτε η παρέα σου. Αν κάποιοι θέλουν να βρίσκονται στα ίδια κανάλια και TS με εσένα και τους υπολοίπους σαν και εσένα είναι δικαίωμα τους, αρκετοί πάντως δεν θέλουν να βρεθούν με πρόσχημα το παιχνίδι γιατί αυτό σταμάτησε εδώ και καιρό να είναι παιχνίδι. Μη μου το παίζεις κλαμένη χήρα, κανένας δεν σου έκανε ποτέ κανένα poke και pm, πάντα το ξεκινούσες εσύ όπως και αν κατέληγε.

F@nis
F@nis Day 2,066, 06:43

Προσωπικά για μένα δεν υπάρχεις, δεν είσαι καν κομμάτι του παιχνιδιού πλέον, άρα δεν βρίσκω κανένα λόγο να είμαι σε κάποιο TS για τo οποιοδήποτε παιχνίδι.

ARISTOMAXOS
ARISTOMAXOS Day 2,066, 06:45

οι μονοι που οπως φαινεται δεν το θεωρουν παιχνιδι επειδη οταν κανουν log off συνεχισουν να παραμυθιαζονται οτι ειναι καποιοι εισαι εσυ και μερικοι καρβουνιασμενοι απο το παρεακι σου , εμεις απλως σας εχουμε για πλακα

τωρα για τα υπολοιπα εισαι ο f@nis και δεν θα σε αποκαλουσα και τον πλεον αξιοπιστο εδω μεσα , μαλλον το αντιθετο

εγω δεν εχω προβλημα να συμμετεχουν οποιοι θελουν σε μια συγκεντρωση της κοινοτητας οπως εχουν καθε δικαιωμα , αν δεν θες μην χασει την αιγλη το μαντρι του ts σας , γιατι ολη η δουλεια για αυτο ειναι , κατσε εκει που εισαι και χτυπατε παλαμακια ο ενας στον αλλο

F@nis
F@nis Day 2,066, 06:50

Αν νομίζεις ότι με νοιάζει το TS, το “μαντρί” και η “αίγλη του erep” για να έχω ζωή μάλλον εσύ παραμυθιάζεσαι. Η πλάκα έχει και όρια, εσύ τα έχεις ξεπεράσει προ πολλού, μην ξαφνιάζεσαι λοιπόν αν τα ξεπερνούν και άλλοι.
Το ότι το λες εσύ για μένα το αναξιόπιστος είναι ήδη αναξιοπιστία.
Καλό σου απόγευμα!

ARISTOMAXOS
ARISTOMAXOS Day 2,066, 06:54

η διαφορα μας ειναι οτι εγω μιλαω στο παιχνιδι , η rl σου μου ειναι αδιαφορη οπως και εσυ κατι που αδυνατεις να αντιληφθεις εσυ .... αντε καλο πασχα και να αλλαξεις πλευρο γιατι απο την μια εχεις αρπαξει

Omino
Omino Day 2,066, 06:57

Κυριοι , ιιστε βεβαιοι οτι ενα αρθρο του Μοντ ειναι ο καταλληλος χωρος για τη συγκεκριμενη αντιπαραθεση ???

ARISTOMAXOS
ARISTOMAXOS Day 2,066, 07:00

παρτο σαν διαλειμα αναμεσα στο εργο που πεταμε ποπ κορν ο ενας στον αλλο για χαβαλε .... δεν ειναι κατι παραπανω ασχετα α καποιοι μπερδευονται και παιρνουν το εργο πιο σοβαρα απο οτι πρεπει

F@nis
F@nis Day 2,066, 07:01

Το άρθρο του MoD ανέφερε ποιο “σημείο συνάντησης” όρισε και εγώ έγραψα τη δικιά άποψη και θέση για το “σημείο συνάντησης” η οποία μπορεί να συμπίπτει με πολλούς ή και λίγους.

Omino
Omino Day 2,066, 07:06

F@nis Με τάπωσες. Εσύ τι θέλεις να μπαίνεις στο TS και να βρίζεις μάνες σπίτια παικτών και να τους απειλείς RL? Ψήφισε 0 Ημέρες 2,066, 06:22

Αυτη ειναι η γνωμη σου δηλαδη αναφορικα με το "σημειο συναντησης" ????

F@nis
F@nis Day 2,066, 07:10

Omino όχι αυτή ειναι η γνωμη μου:
Στο TS δεν είχες κανένα δικαίωμα να βρίζεις αισχρά και να απειλείς και δεν μιλώ για μένα μόνο στις συναντήσεις του ΕΜ, ούτε εσύ ούτε η παρέα σου. Αν κάποιοι θέλουν να βρίσκονται στα ίδια κανάλια και TS με εσένα και τους υπολοίπους σαν και εσένα είναι δικαίωμα τους, αρκετοί πάντως δεν θέλουν να βρεθούν με πρόσχημα το παιχνίδι γιατί αυτό σταμάτησε εδώ και καιρό να είναι παιχνίδι.

Υ.Γ.
…οταν κανουν log off συνεχισουν να παραμυθιαζονται οτι ειναι καποιοι εισαι εσυ και μερικοι καρβουνιασμενοι απο το παρεακι σου…
Αυτό είναι αναφορά σε RL εσύ που δεν αναφέρεσε σε RL Aristomaxe

Lefteris1986
Lefteris1986 Day 2,066, 07:12

http://www.erepublik.com/en/article/greek-teamspeak-server-2280357/1/20 F@nis an thes diavase to arthro giati oi xarakthrismoi sou pistevw einai ligo akyroi

F@nis
F@nis Day 2,066, 07:15

@Lefteris1986
Δεν χαρακτήρισα κανένα TS αλλά το ποιοι μπαίνουν στο TS και το τι έκαναν σε ένα άλλο TS και με αυτούς λυπάμαι αλλά δε θα με βρείτε ποτέ στο ίδιο TS γιατί δεν θεωρώ ότι παίζουν παιχνίδι.

ARISTOMAXOS
ARISTOMAXOS Day 2,066, 07:18

εχω σταματησει να σχολιαζω και απλως γελαω .... απιστευτος και συναμα τοσο τραγικος

Lefteris1986
Lefteris1986 Day 2,066, 07:19

Me aytous tous xarakthrismous sou prosvaleis kai tous ypoloipous pou mpainoun. Twra an mpeis h den mpeis dikaiwma sou einai.

F@nis
F@nis Day 2,066, 07:20

Χαίρομαι που εκτός από μπινελίκια και απειλές, αναγνωρίζεις και έχεις και μορφές τέχνης όπως η τραγωδία πάνω σου

F@nis
F@nis Day 2,066, 07:23

@Lefteris1986
Επειδή μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάτι σωστά, εξήγησέ μου πως καταλαβαίνεις εσύ το σεβασμό της επιλογής.
Επέλεξα να μην παραβρίσκομαι για κανένα λόγο σε οποιοδήποτε TS με συγκεκριμένα άτομα για τον χ,ψ, λόγο, εσύ επέλεξες να παραβρίσκεσαι, πως στον κόρακα σε προσβάλει αυτό?

ARISTOMAXOS
ARISTOMAXOS Day 2,066, 07:23

δεν μιλησα για τραγωδια , εδω διασκεδαζουμε , αλλα θα εκανες για πρωταγωνιστης στον σεφερλη

Lefteris1986
Lefteris1986 Day 2,066, 07:26

Ta sugkekrimena atoma sta opoia anaferesai einai 5-10? Esy vazeis sto idio tsouvali ta 50 pou mpainoun se emas. Pes apo thn arxh den mpainw giati einai aytoi.

F@nis
F@nis Day 2,066, 07:26

Επίσης Lefteris1986 μπορείς να αναφέρεις έναν έναν τους χαρακτηρισμούς που έγραψα?

F@nis
F@nis Day 2,066, 07:28

Τα 50 που μπαίνουν σε ποιο σημείο ακριβώς τα τσουβαλιάζω?

Lefteris1986
Lefteris1986 Day 2,066, 07:28

"Ξέρεις ρε vass εκείνα τα παιδιά που βρίζουν μάνες, σπίτια,"

ARISTOMAXOS
ARISTOMAXOS Day 2,066, 07:33

αν ηταν στο ts της ελιτ δεν θα ειχε προβλημα μιας που εκει μπορει να το παιζει δερβεναγας και να αποκλειει οποιον θελει για οποιο λογο θελει , ειναι σε αλλο ts στο οποιο πρεπει να παρεβρεθει σαν απλο μελος της κοινοτητας οπως και καθε αλλος και αυτο δεν το αντεχει , ειναι ελιτ οι ανθρωποι δεν γουσταρουν να ειναι καπου που δεν ελεγχουν αυτοι .... αυτο ειναι το θεμα , τα υπολοιπα ειναι σαλτσες για να δικαιολογησουν την αρνηση τους να συμμετασχουν ... εμεις δεν εχουμε προβλημα ουτε και κανεις αλλος , αυτοι εχουν , η συναντηση ειναι της κοινοτητας και οχι των κολλητων του φανη η του αριστομαχου , ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ARISTOMAXOS
ARISTOMAXOS Day 2,066, 07:33

Σ

F@nis
F@nis Day 2,066, 07:34

Καλά το έγραψες:
Οι ελεύθεροι πολιορκημένοι, εκείνων που κάποιοι θέλουν να τους φιμώσουν. Ξέρεις ρε vass εκείνα τα παιδιά που βρίζουν μπλα μπλα μπλα
Εσύ από αυτό κατάλαβες ότι μιλώ για τους 50 και τους τσουβαλιάζω? Εσένα σε φίμωσε κανείς? Έχεις ban από το άλλο TS και δεν το ξέρω ή μήπως οι υπόλοιποι 50 έχουν ban?
Γιατί εγώ βλέπω ότι αυτός που έπρεπε να τσιμπήσει τσίμπησε και θα τσιμπήσουν και τα υπόλοιπα σε λίγο.

F@nis
F@nis Day 2,066, 07:37

Είμαι στο TS που δεν γουστάρουμε απειλές και βρισιές, που δεν προπηλακίζουν λεκτικά παιδάκια, είμαι σε αυτό που δεν θα ξαναείστε ποτέ. Δεν θα είμαι ποτέ σε οποιοδήποτε είστε εσείς.

ARISTOMAXOS
ARISTOMAXOS Day 2,066, 07:40

φαναρα εμενα αντε με εχεις ban για οποιον λογο νομιζεις εσυ , τους αλλους που δεν εβρισαν ποτε γιατι τους εριξες ? επειδη ειναι στο ΕΜ απλως ? αρα εχεις επιβαλλει διαχωρισμο αναλογα με το που ανηκει ο καθενας και αυτο θελεις να το επιβαλλεις και στην κοινοτητα , ποιος ακριβως εισαι ειπαμε ?

Alenia Hellas
Alenia Hellas Day 2,066, 07:40

Γιατί εγώ δεν έχω πρόσβαση στο άλλο;
Σας έβρισα F@nis;
Όχι ποτέ..απλά...τσουβαλιάζεις αν θέλεις να το πούμε κι έτσι!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.