ICA regrutira!

Day 1,594, 18:14 Published in Croatia Croatia by AnteVK


Pozdrav Hrvaticama i Hrvatima!
Irish Citizen Army regrutira!


Ovoga puta odlučili smo objaviti članak i u eHrvatskoj, predstaviti ću vam ICA, eIrsku paravojnu postrojbu. ICA je najjača Irska vojna jedinica (MU), oko 70% dnevnog damage-a Irske djelo je ICA. Članovi ICA usko su povezani sa eIrskom Vladom, odnosno ICA nije samo MU, ICA je organizacija, family.Općenito o ICA:

Osnovana je 784-og dana New Worlda, odnosno ICA je prvi Irski MU, star preko dvije godine. Osnivač ICA je irishbhoy1967. Kako sam već naveo ICA nije samo MU, ICA je zapravo velika organizacija koja djeluje i u ekonomiji, politici i svim ostalim aspektima ove igre. Članovi ICA trenutno politički djeluju u 3 od 5 stranaka iz top 5, članovi ICA su u većini Ministarstava i imaju velik utjecaj na Irsku politiku, unutrašnju i vanjsku. ICA je oduvijek odana Irskoj i EDENu, ponajviše eHrvatskoj. Koristiti ću riječi osnivača ICA irishbhoy1967: " On the battlefields of eRep, no country has proven to be a more dependable ally than Croatia. "


stari ICA avatar


Kako funkcionira ICA:


Svaki član ICA radi u q6 wep tvornici u SADu, trenutno imamo 16 q6 tenkara te preko 10 q5 tenkara koje se koriste samo kako bi se zaradilo nešto od njih. Akcije ( Coordinated Strike ) održava se svaki drugi dan, a Nedjeljom imamo ( Sunday Strike ) kada lupamo najjače što možemo i tada napravimo i preko 25M po potrebi. Akcije se održavaju na našem irc kanalu #eICA, osim toga za bolju organizaciju koristimo ICA Center:
http://irishcitizenarmy.forumotion.com/h74-ICA-Centre
Na centru se nalazi skoro sve, počevši od prijavnice za opremu, poslova, avatara, pa do novosti iz ICA, obavijesti i svega ostaloga, centru možete pristupiti i ako niste član ICA i na njega smo najponosniji. Prijavnica je otvorena cijelo vrijeme i dnevna oprema se dobiva u toku dana, odnosno nema strogo određeno vrijeme za to, osim ekstra opreme koja se dobiva za vrijeme akcije.The family:

ICA je poznata po povezanosti svojih članova, recimo da se furamo na film The Godfather i tako i djelujemo. Svako je za nešto zadužen, svaki član ICA postaje nakon nekog vremena član "Obitelji". Primjera radi, ako netko skine našega člana sa BH, odmah se šalje jedan od naših najjačih tenkova radi osvete, djelujemo "svi za jednoga, jedan za sve" i vjerujte mi do sada tko god je bio član ICA opisati će vam je baš tako! Kod nas se uopće ne gleda niti strenght, niti expirience, jednostavno ono što se najviše cijeni je spremnost na zaje*anciju i trolanje jedni drugih. Među nama ima velik broj jakih tenkova, pa čak i najjačih na eSvijetu poput FRITZHILLa ili Ralph Kline-a, ali svaki član nam je jednako bitan!Uvjeti za ulazak u ICA su sljedeći:

-Irski CS
-velika aktivnost
-rad u ICA firmi
-nošenje ICA avatara
-dolazak na akcije
Što dobivate od ICA:

-20 q6 tenkova dnevno
-obitelj
-pomoć svih članova (hrana, trolanje, spamanje, politika..)
Do sada smo imali samo nekoliko regrutacija, a ovaj članak je bio dio jedne regrutacije: http://www.erepublik.com/en/article/1962740/1/20

Pridružite se ICA, postanite dio obitelji!
Za sve informacije (Irski CS, ICA...) PM
MUFC92, ili ostavite komentar sa pitanjem.ICA Centar:
http://irishcitizenarmy.forumotion.com/h74-ICA-Centre

ICA kanal:
#eICA
#ica.cro


ICA avatar:

THE I
THE I
THE ICA!